Det er sjovt
Katrine Søre...
11 år siden
Fra jam til pølsefest
Martin Micha...
4 år siden
Ophold
Hanna Fink (...
6 år siden
Dagene der går
Lisa Brøndbe...
3 år siden
Romanskrivning!!
Pernille S. ...
9 år siden
En mission i livet
Salomon
9 år siden
Dobbeltmoralsk miljøforkæ...
Merida Dunbr...
5 år siden
Enfant Terrible
Tine Sønder ...
11 år siden
Hvordan?
Halina Abram...
6 år siden
Kære natbog (IX)
Olivia Birch...
9 år siden
Personlig udvikling
Rud Stenfisk...
2 år siden
Træt i dag
David Hansen...
3 måneder, 19 dage siden
Så blev jeg et telt-menne...
Michala Esch...
16 år siden
Ferie
Hanna Fink (...
7 år siden
Hvem tror vi, at vi er?
Bella Donals...
8 år siden
Et tomrum
Katrine Søre...
10 år siden
ser, lytter og styrer
Sune Yttesen...
6 år siden
Søndag eller syndedag ?
Michael Nevs...
6 år siden
folkeskolegensynsfest
Peter
11 år siden
D.25/3 - En ny start!
ListenToTheG...
11 år siden
Like & del
Olivia Birch...
9 år siden
Hverdag
Hanna Fink (...
5 år siden
Brakvand
Marie Martin...
10 år siden
Guldbryllup
Hanna Fink (...
5 år siden
Juletid
Gittepigen
11 år siden
Bogfinke
Peter
9 år siden
Stil, grill og musik
Martin Micha...
4 år siden
Karrusellen af Kaos - Kas...
Kasper Lund ...
8 år siden
Den Mørke Tid
Fru Flohr
1 år, 5 måneder siden
Om sorgen...og post-weddi...
Sylvia Ebbes...
10 år siden
Bedste Ven reddede lige dagen - med en halv times varsel endte vi i Metropol til The Lovely Bones.. Super god film altså!! Jeg nød filmen.. Fuldstændig opslugt.. I det der fuldstændigt rolige selskab som han er.. Den er små-uhyggelig, havde flere gange lyst til at kravle en arm ind under hans, bare for at have noget at holde fast i, men nøjes med at hoppe godt og grundigt i sædet og gribe fat i ham da buldermusik og skrækscene blev voldsom.. Hehe.. Vi grinte lidt..

Han påstår at han har droppet kvinder, fordi han er igang med at blive kendt.. Fordi han ikke vil risikere potentielle skandaler.. Mener personligt at han lider lidt af storhedsvanvid - men omvendt så er jeg også vildt imponeret over at han tror på sig selv i så høj grad..

Da jeg kom ud fra filmen havde jeg alt for mange ubesvarede opkald fra arbejde.. Ikke godt tegn.. Ringede op og spurgte hvad de ville have fat i mig for.. Det viser sig så at jeg skulle have været på arbejde.. Skidt skidt skidt.. Var helt sikkert på at det først var i morgen!! Fandt sms'en jeg havde sendt til planlæggeren; og ganske rigtigt: "Jeg kan arbejde søndag d. 13. marts".. Vi er gået skævt af hinanden.. Pokkers også at ikke en af os opdagede det.. Anyway.. Jeg har bagt kvaj-kage til aftenholdet i morgen, brunsviger a la Fynbo.. Hader fejl, i det mindste er det ikke KUN min skyld, men lige så meget planlæggerens.. Tror vist i øvrigt det er første gang jeg ikke er mødt til en planlagt vagt..! Det er en ok fejl-pct..

Friheden i går, og overvejende også i dag, har gjort noget ved mig.. Var til en halv times No Stress i FW i dag, og hvilken oplevelse.. Var helt svimmel efter timen, det planlagte løb blev skråt droppet.. Det gør jeg i morgen.. Følelsen af rå afslappethed var for god til at jeg havde lyst til at løbe den væk.. Så jeg tog hjem og skrev kanindissekeringsrapport færdig.. Og fik sendt den afsted til drengene, SKØN følelse.. Afslappetheden har ikke sluppet mig endnu - og det overrasker mig i hvor stor grad jeg lige pludselig kan mærke min krop.. Jeg har jo ligefrem lyst til sex igen, hvilket ikke har været aktuelt siden - tja - lidt efter nytår..!!

..og hvad gør man så? Jamen, man laver da bare en date!! En overnatningsdate med ham den nye date.. Det er godt nok helt i Roskilde, men til gengæld giver han et lift i skole om mandagen fordi han alligevel skal en tur til teknisk skole til noget kursushalløj.. I like!! ..Han har selv tilbudt massage og har lokket med en lille seng - så - tja - jeg har fundet noget af det mere - delikate undertøj frem fra gemmerne.. Rækkefølgen af underbukser i skuffen afslører hvad jeg bruger mest.. Jeg har levet i boksershort i hvert fald i to måneder.. Boring, big time boring..!! Men nu, lige pludselig, ind fra en uventet kant, en grund til at bruge det flotte sorte.. Gnæk..!

I morgen bliver en opturssøndag.. Skal have feriebeviset med til stempling, og det sidste ikke læste litteratur om kød.. Mangler kun små fyrre sider, så har jeg læst hele kød-pensum! Hvilket overrasker mig en del.. Men jeg har stadig komplekser over fvk-pensum.. Har ikke åbnet bogen overhovedet her i weekenden, og spørgsmålet er nu om jeg når det.. Har godt nok først lovet mig til Roskilde henunder aften, så potentielt set kunne jeg nå det, men der er også den her kemirapport der ligger og venter på mig, som jeg også lige skal have set på.. Skylder vist desuden min makker at tage en tørn.. Skylder vist i grunden også snart makkeren en tur i biffen, har det jævnt dårligt over at hun har trukket læsset.. Hvilket hun i princippet ikke har, men det er bare følelsen.. Må have hende med i bio, når jeg har fået penge retur fra skat..

Har regnet lidt på arbejde og udbyttet af det, indtil midt i sommerferie.. Jeg kan lave rigtig gode penge og samtidig have tre hele og to halve fridage gennem ugen.. Nice!! Det skal nok blive en rigtig fed tur til London til efteråret, og kjolen! Kjolen bliver SÅ nice! Skal ud med moster og tjekke mønstre til påske.. Og finde silke.. Kongeblå silke.. Mmm.. Med røde kontrastbånd i det kæmpe tylskørt.. Wauv..

Bedste Ven reddede dagen - tanken om fejl forpurrede den lidt.. Mel Gibson i kilt i Braveheart..

Sov godt..

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Day-saver og fejl! er publiceret 13/03-2010 22:31 af Sophie Hatter (Femininum).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.