Lyng i regnvejr.

Årsdag
Mikala Rosen...
11 år siden
Det at blive mand
Ace Burridge...
11 år siden
Overgangen fra en hjerneh...
Camilla Rasm...
9 år siden
Kender I det?
Hanna Fink (...
10 år siden
Guds blinde øje.
Ruth Christe...
7 år siden
En sludder, hvis du kan l...
Racuelle Hei...
8 år siden
Mit første blogindlæg
Nikoline Bus
6 år siden
de sidste 2
Kenny Raun (...
10 år siden
Skizofreni, en status eft...
David Hansen...
1 måned, 26 dage siden
Apatiske gentagelser - Ka...
Kasper Lund ...
9 år siden
Resume af projekt SØNDAGS...
Martin Micha...
4 år siden
Dag 7 på fyldepennen. Sta...
Gaffa Brandt
11 år siden
Storskrald
Hanna Fink (...
7 år siden
Glædelig Jul til alle på ...
Poul Brasch ...
9 år siden
Min vingeskudte wingman
Flickarocks
9 år siden
Jeg skal have en lille pr...
SoffiG
10 år siden
Tredje bog færdig
JesperSB
2 år siden
Romanskrivning!!
Pernille S. ...
9 år siden
Det var så den søndag.
Ellen Tang S...
11 år siden
12.09.2016
Marianne Mar...
7 år siden
Det regner. Bare det holder op - jeg havde bestemt, at jeg ville ud og plukke lyng. Det er så flot at binde en krans af eller måske lave en dekoration. Nåh, vi bliver hjemme, så længe det regner.

Ih, jeg har sovet godt i nat. Vi kom til at snakke om det i går - en veninde og jeg. Hun sagde, at hun sov så dårligt om natten og om jeg havde et godt råd. Det er vigtigt, at holde sig varm, når man sover. Ens lænd kan godt fryse, selv om man ikke kan mærke det. Det har jeg fundet ud af og bare jeg er samlet godt på midten - ja så sover jeg som en sten. Måske ikke allermest sexet - med undertrøje, trusser og nattøj på - men hver sit til sin tid. Når jeg sover - ja så har jeg jo også dynen over mig.:o)

Som andre spirer også skriver i deres dagbøger, så er det utroligt som overskrifter kan sælge her. Det er ligesådan med formiddagsaviserne eller de kulørte ugeblade. Der kan også være slået stort op på spisesedlen. Ind og købe avisen/bladet og så når man slår op og skal læse det mest sensionelle, dramatiske, spændende stof, ja - så er det meste gas feset ud af ballonen. Det er det, der får mig til at spare mange penge. Jeg køber hverken formiddagsaviser eller kulørt ugesprøjt.
Derimod kan her på dagbogsiden godt gemme sig en virkelig god tekst bag en - måske - kedelig overskrift. Jeg læser mange dagbøger, men har selvfølgelig mine favoritter. Nogle dagbøger læser jeg altid og nogle dagbøger læser jeg af og til. Sådan er det vel for os alle.

Så er der humøret. Et eller andet sted i mig, kan jeg mærke, at jeg ikke er hel så glad, som jeg gerne ville være. Jeg kan bare ikke finde ud af, hvad der er i vejen. Hvem der bare kunne danse og le og have en sorgløs dag. Hvem der bare kunne smide sine hæmninger og være sig selv. Åh - lad mig le. Åh - lad mig være glad. Ja - jeg vil være mig selv. Jeg vil være glad. Jeg vil være hel. Jeg vil være mig selv. Skyggesiderne, som jeg også indeholder - dem vil jeg lægge i dvale og så er det mig, der bestemmer, hvornår de skal se dagslys. Jeg prøver at efterleve det. Jeg ved, at livet bliver, som jeg vælger at leve det.

Jeg tror, at det begynder at blive tørvejr - så kan vi godt køre på heden. Ud at plukke lyng og derefter besøge svigermor, der altid bliver glad for et besøg og som disker op med kaffe og kage. En utrolig sød svigermor har jeg og vi har et godt og afslappet forhold til hinanden.

Men hvis det nu bliver ved med at regne, så læn dig tilbage og lyt:
Lyt til regnens monotone lyd mod taget, så luller den dig ind i en doven, ubekymret søvn.

Alle mine læsere må have en rigtig god weekend. Pas på jer selv og TAK, fordi I læste mine ord.

Hyggehejsa fra Nellemor

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Lyng i regnvejr. er publiceret 30/08-2003 11:35 af Ellen Tang Sørensen (nellemor).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.