20 år siden

tjaaa...????

Den onde nydelse
Regitze Møbi...
9 år siden
Titte bøhh
Racuelle Hei...
9 år siden
Læring og andre samfundsn...
Ole Vind Raa...
10 år siden
Genboen.
Ruth Christe...
7 år siden
Hundetræning
Chellepigen
10 år siden
Jeg er blevet Morfar
Poul Brasch ...
7 år siden
Fødselsdagsweekend.
Michala Esch...
16 år siden
Surkål
Vina Frank (...
4 år siden
Mystisk tilbageblik
kaotiskkaos
6 år siden
Så her er jeg.......
Anonymusmama
6 år siden
Livet er en rejse
Salomon
9 år siden
dag nr. 4 på Fyldepennen....
Gaffa Brandt
11 år siden
Det er sjovt
Katrine Søre...
11 år siden
Små og store fremskridt p...
Michala Esch...
6 år siden
Skriveblokering og psykos...
David Hansen...
4 måneder, 5 dage siden
Det dér med dyr...
Michala Esch...
10 år siden
SFI...Det Nationale Forsk...
Camilla Rasm...
10 år siden
70år + 4 dage
Peter Munk (...
10 år siden
Mere tid. Mere alt.
Anja Lind An...
10 år siden
julen 2013
Frode Lindtn...
10 år siden
Boxning
Ida Hansen (...
6 år siden
Human tetris
Tine Sønder ...
11 år siden
Det åbne øjeblik - Kasper...
Kasper Lund ...
8 år siden
Jeg er ikke så god til at få skrevet dagbog for tiden - jeg er heller ikke altid så god til at få skrevet mails til alle dem jeg kender herindefra. Det er jeg faktisk lidt ked af, men der er så meget, der fylder, synes jeg, så det bliver sjældent til andet end et par daglige kik herinde på pennen, for lige at forsøge at følge en smule med i hvad der ellers sker.

Dagene går bare så stærkt, og mit humør har ikke været helt i top her på det sidste.
Når jeg kommer hjem fra arbejdet tager min lille kat Frida også en del af tiden - hun er simpelt hen så sød og dejlig, meeenn sommetider er hun altså en smule utæt, så der må en større rengøringsproces til... Jeg glæder mig til vi helt får styr på den side af sagen, men det skal nu nok komme. Hun er et lille livstykke, der kan bruge oceaner af tid på at flyve rundt på gulvet efter en lille bold el.l., og hun er nysgerrig efter alt, der bevæger sig. Hendes lugtesans fejler heller ikke noget - forleden aften havde jeg fundet lidt rejer frem til en natmad til Peter og mig, og den lille Frida havde bestemt ikke svært ved at hoppe helt op i køkkenvasken for at komme nærmere det, der duftede så dejligt..)))

Og mit humør...??? Jeg har svært ved at sætte få ord på det - men noget med at finde min identitet, mit "selv", nu hvor mit liv har ændret sig så meget. Noget med at finde ud af, hvem jeg egentlig er, hvad jeg egentlig vil og hvor i livet jeg egentlig vil hen.
Der er mange spørgsmål, der suser rundt i hovedet og får humøret til at køre lidt op og ned - bl.a. tænker jeg meget over, om jeg faktisk har lyst til at blive ved med at være behandler, og hvis jeg skal blive ved, skal jeg så finde andre behandlingsformer end massagen og zoneterapien, som jeg nu har arbejdet med i flere år..?? Jeg har utroligt meget lyst til at gå meget mere ind i den psykiske side af sagen end jeg egentlig gør. Jeg føler mig ikke dygtig nok til ligefrem at lege psykolog med mine klienter, men jeg ville faktisk gerne, så jeg overvejer meget, om jeg mon skal videreuddanne mig til samtaleterapeut el.l. Nogen gange synes jeg også at den fysiske massage er lidt hård at arbejde med, selv om der jo er meget rutine i det efterhånden. Zoneterapien kan jeg godt li' ar arbejde med, men vil også hellere der gå i den psykiske retning, end direkte i anatomien og fysiologien, men jeg har ikke været god til at holde mig ordentlig faglig ajour med alting i det sidste års tid, hvor jeg har haft min opmærksomhed på så meget andet i mit liv.
Nogen gange drømmer jeg lidt om, at Peter og jeg kunne starte noget op sammen, måske en eller anden form for rådgivning, eller... ja, der er mange muligheder, men det kunne simpelt hen være alletiders også at kunne arbejde sammen på det felt.


Ja, det er bare lidt af alt det, der tumler i mit gamle hoved i disse dage. Nu er jeg i det mindste begyndt at kunne sætte lidt ord på det - så skal jeg nok få sat tingene på plads hen ad vejen. Jeg har jo heldigvis Peter, og han er altid parat til at lytte og tage imod mine følelsesmæssige udbrud, ja han er fantastisk..!

Slut for nu - det må snart være sengetid

Kærligst
Wildrose

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget tjaaa...???? er publiceret 02/09-2003 23:13 af wildrose.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.