Fyldepennen · Sletning af profiler

3 svar
Senest opdateret 2 måneder, 17 dage siden · 3 bruger(e) deltager
2 måneder, 18 dage siden

Er der også andre herinde, som ærgrer sig, når andre sletter deres profiler?
Ikke at det er fedt med så mange inaktive, det er selvsagt, men når profilerne bliver slette, så slettes deres kommentarer også, og det ærgrer jeg mig sådan over. Det ser ikke specielt fedt ud, når man har læst en tekst og er spændt på andres kommentarer og opfattelser af teksten, og så er der blankt på blankt på blankt. Øv.
Men det er skam forståeligt nok. Jeg mener, hvis jeg slettede min profil, så ville jeg også have det bedst med, at mine gamle kommentarer ikke var der længere.
Eller hvad? Hvad tænker I andre om det?
Og hvad tror I er folks motivation for at slette sin profil? Er det fordi et forlag har tilbudt dem en udgivelse, men samtidig kræver at al tekst andre steder bliver fjernet? Eller er det bare manglende interesse? Hvad tror I andre?

2 måneder, 18 dage siden
2 måneder, 18 dage siden

Hm... det er et godt spørgsmål. Jeg havde selv en profil herinde, mange år tilbage, som jeg slettede, men det var fordi, jeg ikke havde brugt den (hverken selv skrevet eller kommenteret).
Men jeg tænker, at grundene kan være mange. Der er selvfølgelig muligheden med udgivelse, som du selv nævner, men jeg vil gætte på, at det er de færreste, der sletter af den grund. En grund til at jeg kunne finde på at slette en profil kunne være, at jeg følte, jeg måske havde udleveret for meget af mig selv i mine tekster. Det med at blive lidt paranoid og nervøs over absolut ingenting har ofte kunne ramme mig, hvilket også er grunden til, at jeg ikke har valgt at bruge mit rigtige navn herinde. Som det ser ud nu, ville jeg ikke have noget i mod at bruge mit navn, men jeg kender mig selv, og om et halvt år ville jeg måske pludselig kunne føle et ubehag ved det - måske lidt mærkeligt, men ja, vi har jo alle vores særheder :-D Ellers tænker jeg, at grunden ganske enkelt er den, at folk ikke bruger deres profiler længere og så bare sletter dem, som du også selv er inde på.
Med det skrevet er jeg helt enig i, at det er træls, at kommentarer også slettes. Både for den, som har skrevet teksten, men også for andre, som gerne vil se, hvordan andre har opfattet den. Selvom jeg også selv ville foretrække at alt forsvandt, hvis jeg slettede min profil, så synes jeg da stadig, at det er irriterende nu, hvor jeg sidder og gerne vil snage lidt i gamle kommentarer til tekster :-D

2 måneder, 18 dage siden
2 måneder, 17 dage siden

Jeg vil mene, at har man skrevet noget, enten det er tekster eller kommentarer så burde det blive stående, gerne anonymiseret. Bordet fanger.

Nåja, teksterne på personlig profil kan jeg godt forstå må fjernes, hvis man sletter sin profil. Men kommentarer til andres tekster burde ikke fjernes. Det er frustrerende, når man går ind på en af sine egne tekster, og gerne vil se nogle kommentarer som måske har betydet noget særligt for en, og så er de væk. Jeg mener, at når man har lagt en kommentar så tilhører den ikke mere en selv, men den som har fået den. Kommentarer er så at sige en gave, og den burde man ikke sådan bare lige kunne snuppe væk under næsen på en.

2 måneder, 17 dage siden
2 måneder, 17 dage siden

Det er interessant, Kåemer, for jeg oplever netop det samme. Jeg gik ind på en af mine egne tekster for nyligt for at lede efter en specifik kommentar, som jeg havde fundet brugbar, men den var væk pga slettet profil. Nøj, hvor jeg ærgrer mig, og synes selvfølgelig også at det er synd, at folk ikke havde mere brug for Fyldepennen.
Jeg kan egentlig godt lide din pointe om, at en kommentar er en gave, selvom jeg ikke selv havde tænkt det på den måde. Gad vide om Fyldepennen kunne lave en feature, sådan at man kunne krydse af, når man slettede sin profil, hvorvidt man vil lade sine kommentarer være...

2 måneder, 17 dage siden

Besvar debattråd

Debatten Sletning af profiler er startet 04/08-2019 23:45 af Natashia Hansen (NAHansen) og er placeret under Fyldepennen.

Log på for at skrive et indlæg i denne debat. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.

Seneste debatter

3046Dagens ord
5 timer, 47 minutter siden · Engbo
4Løsrivelse - af provinser og hele l...
5 timer, 49 minutter siden · Engbo
303Kontraster
1 dag, 12 timer siden · Engbo
3Sentimentalitet
7 dage siden · Kåemer
5Bøger om at skrive
8 dage siden · neran
47Politiske ideologier anno 2019
10 dage siden · dino
68Homofobi
10 dage siden · dino
12Ligheder
11 dage siden · Engbo
16Køn
12 dage siden · JohannesB
0Sekterisk aggression
14 dage siden · dino
0Diskrimination af kvindesport?
15 dage siden · dino

Fyldepennen

2Hjælp - flyt af tekst til anden kat...
2 måneder, 6 dage siden · knudkp
3Sletning af profiler
2 måneder, 17 dage siden · NAHansen
2Har du osse været ude for det?
2 måneder, 21 dage siden · NAHansen
1Redigering af kategori efter public...
2 måneder, 21 dage siden · NAHansen
0Spam fra profilen : Ellen baby
2 måneder, 28 dage siden · knudkp
10Danmark
3 måneder, 14 dage siden · dino
16Chettoer
3 måneder, 18 dage siden · Engbo
5Norges bjerge
3 måneder, 20 dage siden · Engbo
0Lidt sjov med statestikken
6 måneder, 8 dage siden · knudkp
0Opfindelse til fyldepennen
6 måneder, 9 dage siden · Savanti
2Hvorfor ?
6 måneder, 18 dage siden · Brehmer