1Farlig forelskelse - Kapitel 6
Ensomhed · Kiras blik flakkede vildt omkring, hvad skulle hun nu gø... [...]
Romaner
13 år siden
0Farlig forelskelse - Kapitel 5
Pubben · Ashley skuttede sig omkring, hvorfor var hun dog taget med... [...]
Romaner
13 år siden
0Farlig forelskelse - Kapitel 4
Flugten · Kira strakte sig og et smil bredte sig på hendes læber. H... [...]
Romaner
13 år siden
0Farlig forelskelse - Kapitel 3
Det hemmelige bibliotek · Hele huset gjorde sig klar til at sove, m... [...]
Romaner
13 år siden
0Farlig forelskelse - Kapitel 2
Faren lurer indenfor · Der var en tung lugt af blod eller jern, som... [...]
Romaner
13 år siden
1Farlig forelskelse - Kapitel 1
Gensyn · Kulden rev og sled i Kira, hun havde ingen ide om, hvor hu... [...]
Romaner
13 år siden
5Merenwen
Man kunne hører ham spille inde i rummet ved siden af. Det lød sm... [...]
Fantasy
16 år siden

Puls: 0,0

Publiceret: 0
Afgivet: 0
Modtaget: 0
Sabrina Glud (f. 1988)
Skuespillerdrømme. Dem har alle vel på et eller andet plan. Små eller yngre piger drømmer oftere om en skuespiller karriere end drenge gør. Når man ser en romantisk film, drømmer man sig ind i rollen som pigen der får prinsen på den hvide hest, eller bare får sin drømmefyr, den perfekte fyr. Der er også mange forældre som gerne ville have været skuespiller da de var unge, og når de får børn prøver de at give børnene en karriere som skuespiller, sådan at forældrene kan leve igennem børnene. Men er det så børnenes drøm eller forældrenes? Mange vil mene forældrenes, men nogen vil også mene børnenes. For hvis børnene gerne vil være skuespiller, er det vel deres egen drøm? Men hvis den drøm er blev dannet af forældrene er det måske forældrenes drøm?
Nu har jeg aldrig rigtig haft skuespiller drømme, men jeg har snakket med mange på min alder som har. Der kan være forskellige årsager til at man gerne vil være skuespiller. En grund kan være at man gerne vil være rig og berømt, man vil genkendes på gaden. Men hvorfor vil man egentlig det? Selv det spørgsmål findes der mange svar på. Jeg kan forstille mig at det må være spændende, at kunne tage en anden identitet til sig, lægge sin egen på hylden lidt. Også det at man kan udforske sig selv, og se om man overhovedet kan indtage forskellige identiteter. Måske lære man endda noget om sig selv.
Men alle ved hvor svært det er at blive skuespiller, eller i hvert fald at kunne leve af det. Der er mange mennesker der gerne vil være skuespillere, så man skal både have en masse talent og held for at slå igennem og blive bemærket. Og hvis man er så heldig at få en karriere som skuespiller, hvad vil man så synes om ikke at have noget privatliv? Alle ugeblade, aviser og så videre vil være ude efter saftige detaljer fra ens privatliv. Hvad vil man synes om, at folk på gaden kender ens navn og efternavn, og man ikke kender deres? Man vil måske få mange fans, som ser op til en, nogen håber måske ligefrem at blive som en. Små piger ønsker måske at være én, i det øjeblik man kysser sin drømmeprins og man lever lykkelig til sine dages ende. Små drenge ønsker måske at blive den stærke mand i en actionfilm de lige har set, de ønsker at have så mange muskler og kunne vinde og alle skurkene. Hvis man har været med i mange film, og har haft mange forskellige personligheder, vil ens venner og familie så kunne kende ens rigtige jeg? Eller vil man hele tiden have en anden personlighed over sig?
Unge kan have mange forskellige grunde til at ville blive skuespiller, men det kan som sagt være risikabelt. Hvis man virkelig vil være skuespiller, kunne man tage en ”normal” uddannelse, hvor indkomsten er lidt mere sikker. Så man har et sikkerhedsnet, hvis ens skuespiller karriere skulle gå i vasken.

Skriv kommentar

Teksten er publiceret 17/11-2007 23:18 af Sabrina Glud (samhain) og er kategoriseret under Essays.
Teksten er på 500 ord og lix-tallet er 32.

Log på for at skrive en kommentar til denne tekst. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.

Log på for at læse kommentarer til denne tekst. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.



E-bogen kan læses på iPad, iPhone, iPod Touch og Mac, samt andre e-bogslæsere som understøtter EPUB-format.

EPUB (kort for electronic publication; alternativt ePub, EPub eller epub, hvor "EPUB" er foretrukket af formatejeren) er en fri og åben e-bogsstandard af International Digital Publishing Forum (IDPF). Filen har filendelsen .epub. EPUB er designet til ikke at være formateret til et bestemt papirformat, hvilket betyder at e-bogen dynamisk kan formateres til den enkelte e-bogslæsers orientering, skærmstørrelse og skærmopløsning.