1Idylbilledet
Jeg går i denne verden · På denne trimmede sti · Ude på endnu en færd... [...]
Digte
10 år siden
3End krigen
Verden brænder · Mure falder · Kom nu, frænder · Hør, jeg kalder · Saml j... [...]
Digte
10 år siden
2I flammer
Jeg brænder · Står i flammer · Jeg strander · Verdenen står i flammer · D... [...]
Digte
10 år siden
2Alt er slut
Når dagen kommer · Hvor alting stopper · Lægger jeg mine våben · Indsti... [...]
Digte
10 år siden
4Fri
Jeg kunne ødelægge dig · Jeg kunne destruere dig · Hævne mig nådesløs... [...]
Digte
10 år siden
4Tid
Uret tikker · Tiden rinder · Er jeg sikker · På jeg finder · Alt jeg ønsk... [...]
Digte
10 år siden
3Ingenting
I de kolde nætter · På de grå dage · Tankerne de fletter · Alt, vil de ... [...]
Digte
10 år siden
1Sanser
Først din velkendte duft · Fuld af velkendte aromaer · Spreder sig ud... [...]
Digte
10 år siden

Puls: 0,0

Publiceret: 0
Afgivet: 0
Modtaget: 0
Karen Boysen (f. 1994)
Vi bliver født, vi lever vores liv, og så dør vi igen. I vores liv møder vi medgang og modgang, helst vil vi selvfølgelig møde medgang, da modgang tit sætter sig i vores inderste og plager os, indtil vi slipper af med det, eller også slipper vi slet ikke af med det. Livet er ikke altid let, men sådan er det bare, og vi kan ikke lave om på det, hvor end vi gerne ville. Alle mennesker har en skæbne, som de følger, uden selv at vide det, eller er det nu også sådan, at vi har en skæbne, som vi bare følger, uden at vi kan ændre på den? Tja, det ved ingen helt sikkert, så det vil nok blive et af verdenens mysterier, som aldrig bliver løst, men sådan nogle ting skal der jo også være plads til, da vi ikke behøves at vide alt, selv om vi så gerne vil det.
   Gennem vores liv møder vi mange nye mennesker. Nogle bliver vores venner, mens andre bliver vores fjender, og nogle når vi slet ikke at lære at kende, da vi blot flygtigt får vekslet et par ord med dem, før vi igen går hver til sit og aldrig kommer til at se dem igen. På gaden går vi forbi mange mennesker uden rigtigt at ænse dem. Har du nogensinde tænkt på, hvordan de personer englelig er inderst inde, eller hvad de har oplevet i deres liv? Mon de er søde, dumme eller noget helt andet? Mon de er gift, skilt, har en kæreste, måske ingen kæreste og sådan kan vi fortsætte længe. Det er meget sjældent, at vi faktisk går hen og snakker med nogle fremmede mennesker og måske derefter bevarer kontakten til dem, og derved kan de måske ændre ens liv for evigt. Det er aldrig godt at vide, hvordan ens liv kunne have været, hvis man havde lært at kende den eller den person.
   I livet får vi venner, måske en af de venner, man møder, kommer man måske til at udvikle flere følelser for end man havde regnet med i starten, da man lærte dem at kende. Hvis du ikke allerede har gættet, hvad jeg taler om, vil jeg fortælle dig det nu: Kærlighed. Måske har du prøvet at være rigtig forelsket i en, eller også har du ikke. Det ved du vidst bedst selv. Kender du ordsproget, eller hvad det nu er, "kærlighed gør blind"? Det gør kærlighed faktisk nogle gange. Nogle gange, på grund af kærlighed, gør vi ting for den vi elsker, selv om vi ikke er helt klar over, hvad vi gør, eller måske er vi, men vi har ikke rigtig lyst til det, men kærligheden forblænder en så meget, at man gør det alligevel. Mange af os kender til det, mens andre endnu ikke har prøvet det og for dem, håber vi ikke det sker, at kærlighed gør dem blind og får dem til at gøre ting, de senere fortryder inderligt. Det er jo selvfølgelig ikke sådan, det altid er. Kærlighed ender da også tit lykkeligt. De er heldige dem, der finder den eneste ene og derefter lever lykkeligt. Kærlighed, kort sagt, er en forvirrende ting, nogle gange dum og andre gange dejlig. Nå, det må vi jo alle få at se.
   Nu vil jeg lade dig høre en historie, der går ud over alle fantasiens grænser, og bringer dig ind i en anden verden fuld af magiske væsner, forunderlige steder og mærkelig ting og sager med utrolige kræfter. Er du klar til at høre den? Hvis ja, så er det bare at gå i gang med at læse!

Skriv kommentar

Teksten er publiceret 11/09-2009 17:06 af Karen Boysen (nerak) og er kategoriseret under Romaner.
Teksten er på 11966 ord og lix-tallet er 31.

Log på for at skrive en kommentar til denne tekst. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.

Log på for at læse kommentarer til denne tekst. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.



E-bogen kan læses på iPad, iPhone, iPod Touch og Mac, samt andre e-bogslæsere som understøtter EPUB-format.

EPUB (kort for electronic publication; alternativt ePub, EPub eller epub, hvor "EPUB" er foretrukket af formatejeren) er en fri og åben e-bogsstandard af International Digital Publishing Forum (IDPF). Filen har filendelsen .epub. EPUB er designet til ikke at være formateret til et bestemt papirformat, hvilket betyder at e-bogen dynamisk kan formateres til den enkelte e-bogslæsers orientering, skærmstørrelse og skærmopløsning.