1Efterlysning
hvor er de dog de to fødder · de forlod mig som uforenelige rødder · ... [...]
Digte
10 år siden
0Du og jeg
Sidder og lytter til franske · hviskende romantiske sange, · erkende... [...]
Digte
12 år siden
0Hvor er det svært
Hvor er det svært, · og dog ganske enkelt, · og dog så svært! · Ville s... [...]
Digte
12 år siden
0Fik nået dagens indhold
Dagslyset dæmpes så sagte så sagte · en stjerne klistres · på himlen... [...]
Digte
13 år siden
0Det sker iblandt
Hvor blev stemningen af, den jeg plejer at elske? · ser mig omkring... [...]
Rim og vers
13 år siden
0Västerbotten
Når jeg vandrer i Västerbotten · Bliver sindet lagt til ro, · Eng o... [...]
Rim og vers
13 år siden

Puls: 0,0

Publiceret: 0
Afgivet: 0
Modtaget: 0
Bjarne Willingshøj (f. 1945)
Himlen var flot i sin lyseblå humørfyldte dragt, gennem trætoppene fornemmedes solen med sine skarpe stråler der af og til fandt vej gennem grene og nåle.
Frosten gjorde billedet unikt og pragtfuldt og det var som morgenstunden kaldte; kom ud og lad dig indhylle i denne skønhed!
Jeg kunne ikke holde mig inden døre, men iførte mig joggingtøj, tændte for saunaen og trådte udenfor.
Lungerne fyldtes med den friske kolde luft som var det champagnebobler der forplantede sig i sind og krop og en boblende glad stemning fik mig uundgåelig til at le en herlig glad og lykkelig latter!!
Jeg gik forsigtigt ned mod stranden, forsigtigt fordi jeg nødig skulle glide på det glatte underlag, solen gemte sig pludselig lidt mere da jeg gik ned ad bakken, og pludselig fornemmede jeg en kuldegysning nu solen ikke ramte min ryg mere.
Stemningen kunne ikke fjernes, hvor var her skønt, en krage lod sin hæse stemme høre fra toppen af en gran, men ellers var alt stille.
Jeg kom fri af træer og buske og fjorden lå badet i den skarpe morgensol, som et spejl i den frostklare morgen. Måger lå stille som var det små figurer der var lagt på den spejlblanke overflade,- sikke et syn!
Langsomt kom der lyd på billedet, musvitter, spurve, solsorte ja selv mågerne fik lyde, en fasan skræppede svagt fra de frostfarvede buske.
Jeg gik forsigtigt langs stranden og svingede ind i skoven, nu med ansigtet mod den skarpe men venlige sol der nu var kommet over trægrænsen og kastede sit morgenlys hen over skov fjord og eng.
De champagne agtige humørbobler fyldte hele mit sind og min krop og smilet komme atter ubevist frem og den brusende uforklarlige glæde der breder sig i min krop gør livet vidunderligt lige her og nu,,- Gid man kunne låse dette øjeblik fast i ens sind så det kunne tages frem så ofte man vil, følelsen er jo den største rigdom man kan ønske sig i livet!
Turen fortsætter gennem skoven der munder ud på stien langs engen og den lille sø og så pludselig står jeg foran døren til min blokhytte hvor den varme sauna venter på mig.
Lige nu kunne jeg brede mine arme ud og kramme hele verden i kærlighed og ønske at plante boblerne hos alle! Var det muligt skulle nuet være vores fremtid.

Skriv kommentar

Teksten er publiceret 20/12-2009 14:44 af Bjarne Willingshøj (willing) og er kategoriseret under Blandede tekster.
Teksten er på 377 ord og lix-tallet er 43.

Log på for at skrive en kommentar til denne tekst. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.

Log på for at læse kommentarer til denne tekst. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.



E-bogen kan læses på iPad, iPhone, iPod Touch og Mac, samt andre e-bogslæsere som understøtter EPUB-format.

EPUB (kort for electronic publication; alternativt ePub, EPub eller epub, hvor "EPUB" er foretrukket af formatejeren) er en fri og åben e-bogsstandard af International Digital Publishing Forum (IDPF). Filen har filendelsen .epub. EPUB er designet til ikke at være formateret til et bestemt papirformat, hvilket betyder at e-bogen dynamisk kan formateres til den enkelte e-bogslæsers orientering, skærmstørrelse og skærmopløsning.