5Det sidste kys
Havde jo lovet, at dine blikke ikke ville · lade mig tvivle.. · Hvis ... [...]
Digte
11 år siden
2En ny begyndelse
De er ikke mine længere, de gamle minder.. · Smerternes eftertænks... [...]
Digte
12 år siden
0Til den udeblevne forståelse (VI)
Mit hjerte slår som en forskrækket fugls vinger · Hvis bare du gav ... [...]
Digte
14 år siden
0Til den udeblevne forståelse (V)
Du har endnu ikke følt kærligheden som en lussing · Afskeden er ik... [...]
Digte
14 år siden
0Til den udeblevne forståelse (IV)
Du har stadig ikke forstået den ultimative kærlighed · Du har stad... [...]
Digte
14 år siden

Puls: 0,0

Publiceret: 0
Afgivet: 0
Modtaget: 0
Ahmet Arslan (f. 1980)

Du venter stadig på den eneste ene, ikke?
Du håber at mødes med hende en dag?


Du ved ikke hvordan, men inderst inde vil du altid sige til dig selv at du har fundet den rette. I starten vil du flyve, beruset af kærlighedens første hik, beruset af elskovens hede og langsomt uden at ane det vil du miste evnen til at flyve med kærlighedens lyserøde vinger. Med tiden vil du ikke rammes af Amors pile. Du vil være fuldstændig ligeglad med om det er den ene eller den anden du er sammen med. Det groteske er, at du også er klar over det. Du ved inderst inde at du aldrig vil leve med den eneste ene, selv om du fandt hende. Du ville ikke kunne fordi "engang"s vanen du havde fra de andre, vil forfølge dig gennem dine nætters skrækkelige korridorer. Du vil aldrig kunne bryde vanens magt og du vil leve med det at du ved du stadig mangler den eneste ene, men alligevel vil du ikke gøre noget ved det. Et eller andet sted vil du forvente at hun kommer og finder dig og for alt i verden ikke giver slip på dig under ingen omstændigheder og hvisker dig i øret en sen nat at hun elsker dig.

Det er håbet der holder dig oppe, ikke? Det får dig til at blive ved med at arbejde, blive ved med at læse, blive ved med at imponere andre, blive ved med at gøre grin med alle og enhver, blive ved med at gemme dit lille hjerte, hvori du i et usselt hjørne har lidt af den kærlighed tilbage som du lidt og lidt havde delt ud gennem tiden til de næst bedste. Du er angst af at dele den resterende kærlighed med dem, du nu vil komme sammen med i den nærmeste fremtid. Du ønsker inderst inde at kunne dele denne kærlighed med den eneste ene som du stadig håber finder dig, eller du tilfældigt støder på, eller tror du, du har mødt hende, eller er sammen med hende. Det vil tiden vise.

Du venter stadig
det gør jeg også


Lyt til dit hjerte

Skriv kommentar

Teksten er publiceret 31/03-2002 18:07 af Ahmet Arslan (XPuls) og er kategoriseret under Blandede tekster.
Teksten er på 357 ord og lix-tallet er 32.

Log på for at skrive en kommentar til denne tekst. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.

Log på for at læse kommentarer til denne tekst. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.



E-bogen kan læses på iPad, iPhone, iPod Touch og Mac, samt andre e-bogslæsere som understøtter EPUB-format.

EPUB (kort for electronic publication; alternativt ePub, EPub eller epub, hvor "EPUB" er foretrukket af formatejeren) er en fri og åben e-bogsstandard af International Digital Publishing Forum (IDPF). Filen har filendelsen .epub. EPUB er designet til ikke at være formateret til et bestemt papirformat, hvilket betyder at e-bogen dynamisk kan formateres til den enkelte e-bogslæsers orientering, skærmstørrelse og skærmopløsning.