5Dehumanisering
Et nyt niveau opnået, hvor fravær af oxygen lader mig ånde · Jeg er... [...]
Digte
1 år, 2 måneder siden
2Forbrænding
Ikke flere hvis, ingen partiskhed og ingen tvetydighed. · Spekuler ... [...]
Digte · ilden
1 år, 2 måneder siden
5Det Digitale Øje
Et digitalt sammensat øje · Pålagt iagttagelse - Skildvagter på him... [...]
Digte
1 år, 3 måneder siden
3Entropi
En elastik omkring min tunge · hvid og sprækket · vandrende paradoks · ... [...]
Digte · stress, sygdom
8 år siden
6Lørdag aften
gnistrende blå mønstre · danser hen af væggen - i takt med musikken... [...]
Digte
10 år siden
2Fatalismens røvhul
vanvid...! er at drømme om det normative · håbe på den ægte kærligh... [...]
Digte
10 år siden

Puls: 3,5

Publiceret: 0
Afgivet: 0
Modtaget: 0
Martin Høeg Andersen (f. 1987)
Jeg afskyer dem alle!
Arabere, jøder, indere, tamilere, de gule og sorte og ikke mindst alle de forbandede bøsserøve. Jeg hader dem alle sammen!
De kommer her og besudler vores danske samfund, og ikke mindst de danske traditioner. De ødelægger vores smukke land med moskér, synagoger, hindu templer, kinagriller og skide bøsseklubber. Hvor er vores værdighed blevet af, hvorfor lade dem træde på os som de gør. De overtager stykke for stykke vores kære Danmark, bare se hvordan det er gået Voldsmose, Gellerupparken og alle de utallige ghettoer i vores lille land.
Når jeg nu engang imellem går en tur gennem Århus gågade, bliver jeg squ tit i tvivl om hvilket land jeg befinder mig i? Er det Saudi Arabien? eller Somalia? men nej, det er squ fucking Ønske Øen, forpestet af metroseksualitet og bøssernes befrielsesfront! Og jeg kan fandme ikke engang tage ned i Dansk Supermarked, uden at støde på en eller anden fatsvag mullah i et stinkende tørklæde. Ja squ ikke engang ved lægen kan man få lov til at føle sig dansk!
Nu er det simpelthen slut, jeg vil ikke finde mig i mere, jeg er 19 og i min bedste alder, jeg kan bekæmpe dette multikulturelle helved. Jeg kan ikke længere sidde tilbage på min bare røv, og se vores fædreland rådne op i kebab og tabouleh. Jeg har derfor ladet mig rekruttere hos landets stolte helte i White Pride. De gør da i det mindste noget for det danske samfund. Og så giver de endda deres støtte til Hells Angels, som jo bekæmper alle de frygtelige indvandre bander. (Også selvom Hells Angel faktisk hverver unge indvandrere, og manipulere dem til at gøre alt det beskidte arbejde de ikke selv vil)
Jeg vil ud og overfalde nogle etniske familier, smadre nogle Moskér og tæve nogle bøsser. Jeg vil have deres blod på mine hænder! mindre kan simpelthen ikke gøre det.

Men hadet i mig skyldes nok mest frygt. Frygten for livet, og de mange fremmed indtryk man kan støde på i dagens danmark. For tænk hvis jeg kom ud af mine danske rutiner, og faktisk oplevede noget nyt og måske endda spændende. Og så er min maskulinitet truet af det faktum, at jeg har en lille penis og mistænker mig selv for at være homoseksuel, da jeg tænder på ældre mænd i kjoler. Men dette holder jeg selvfølgelig for mig selv.

Skriv kommentar

Teksten er publiceret 08/09-2012 19:19 af Martin Høeg Andersen (Høeg) og er kategoriseret under Blandede tekster.
Teksten er på 395 ord og lix-tallet er 33.

Log på for at skrive en kommentar til denne tekst. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.

Log på for at læse kommentarer til denne tekst. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.



E-bogen kan læses på iPad, iPhone, iPod Touch og Mac, samt andre e-bogslæsere som understøtter EPUB-format.

EPUB (kort for electronic publication; alternativt ePub, EPub eller epub, hvor "EPUB" er foretrukket af formatejeren) er en fri og åben e-bogsstandard af International Digital Publishing Forum (IDPF). Filen har filendelsen .epub. EPUB er designet til ikke at være formateret til et bestemt papirformat, hvilket betyder at e-bogen dynamisk kan formateres til den enkelte e-bogslæsers orientering, skærmstørrelse og skærmopløsning.