0Jeg fæstner mig
Bedragerisk slår jeg klørerne i dig, min smukkeste · Vantro overfor... [...]
Digte
11 år siden
5Forfør mig i raseri
Kanaliser dit felt omkring mig, og så dit · iris i mit blik, · resten... [...]
Digte
11 år siden
4Alkohol
Degenereringen, · en sanseløs rejse til mit indre · lys · over tid · skal... [...]
Digte
11 år siden
3Kort og koncis
Du er så præcis, · i din udstråling. · Så ligefrem, · og gennemskuelig.... [...]
Digte
11 år siden

Puls: 0,0

Publiceret: 0
Afgivet: 0
Modtaget: 0
Martin Slot (f. 1985)
må jeg tilføje at jeg intet giver, eller har tilbage at give af, for alt hvad jeg gav gik dit øre forbi, eller i glemmebogen. I mit hoved var vi et broderskab, en familie, en enhed.
Jeg håber du har det bedre i dag. Jeg håber, du tror jeg er kommet videre, så jeg kan have min forvirring og smerte for mig selv. At du griner, og har det sjovt. Hvis jeg skal give afkald på alt, så du igen kan smile, så er det mit lod. Skal jeg leve med det resten af livet, så du kan få det bedre, så gør jeg det.
På intet tidspunkt skal disse tanker kommer over mine læber, for jeg gør det kun for dig. Jeg vil ikke nævne det. Hverken for folk, eller for dig. Jeg håber du kommer videre, selv vil jeg sidde fast.
Har du det bedre? Eller går du stadig og grubler? Har du fået grinet, trygheden og kram igen? Har du fundet en som igen kan elske dig, og snakke med dig? Har du fundet den udadvendte type, som matcher dit islæt. Jeg håber at du er kommet videre. At du ikke kigger tilbage. At du ikke tænker mere på os. At du ikke...
Husk at stilhed, og ingen tilkendegivelse. Enstavelsesord og fysisk fravær ikke altid er lig indelukkethed, forglemsomhed og en slukket flamme. Husk at du betyder mere for mig end alt, os to er større end mig. Skal jeg give afkald på os, for at du kan få det bedre. Eller blive sammen, for at redde mig selv fra stilhed, tunnelsyn, depressioner og humørsvingninger, vil jeg til enhver tid bryde op, for jeg ved du vil få det bedre, ved at finde en som passer mere dig. Jeg er alligevel selv fortabt.

Jeg tror du har det godt.

Skriv kommentar

Teksten er publiceret 10/10-2012 20:07 af Martin Slot (mslot) og er kategoriseret under Blandede tekster.
Teksten er på 303 ord og lix-tallet er 19.

Log på for at skrive en kommentar til denne tekst. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.

Log på for at læse kommentarer til denne tekst. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.



E-bogen kan læses på iPad, iPhone, iPod Touch og Mac, samt andre e-bogslæsere som understøtter EPUB-format.

EPUB (kort for electronic publication; alternativt ePub, EPub eller epub, hvor "EPUB" er foretrukket af formatejeren) er en fri og åben e-bogsstandard af International Digital Publishing Forum (IDPF). Filen har filendelsen .epub. EPUB er designet til ikke at være formateret til et bestemt papirformat, hvilket betyder at e-bogen dynamisk kan formateres til den enkelte e-bogslæsers orientering, skærmstørrelse og skærmopløsning.