1Elevatoren
Når han vågner, holder Elevatoren på den midterste Etage. I hvert... [...]
Blandede tekster
11 år siden
4Leverpostej
Jeg smed min tons tunge rejserygsæk på gulvet med et brag, så sel... [...]
Kortprosa
11 år siden

Puls: 0,0

Publiceret: 0
Afgivet: 0
Modtaget: 0
Mads Grønlund (f. 1991)
Når han vågner, holder Elevatoren på den midterste Etage. I hvert fald for nogle Sekunder. Han kommer i Tanke om, at han skal have Psykologi i dag. Han har ikke fået læst sine Lektier til i dag - for mange Overspringshandlinger, just som det plejer at være. Han sveder.
Elevatoren går pludselig i gang.
Han mærker en svag Smerte i Hovedet. Elevatoren kører ned på Etagen lige nedenunder. Simone åbner forsigtigt Øjnene, smiler til ham, som kun hun kan, og med den blideste Stemme siger hun "Godmorgen". Elevatoren kører med en million Kilometer i Timen op til den midterste Etage igen. Han gør sig klar og tager i Skole.
Elevatoren kører mange Mil den Dag, og Dagen efter. Op og ned. Ned og op. Han har skiftevist ondt i Hovedet, og ikke ondt i Hovedet.
Når han går i Seng om Aftenen, holder Elevatoren på en vilkårlig Etage. Han har måske fået Lasagne til Aftensmad. Han elsker Lasagne. Han hader, at han ingen Penge har. Men hver Morgen, når han vågner, holder Elevatoren på den midterste Etage.
I hvert fald for nogle Sekunder.

Skriv kommentar

Teksten er publiceret 31/10-2012 15:23 af Mads Grønlund (Grønlund) og er kategoriseret under Blandede tekster.

Log på for at skrive en kommentar til denne tekst. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.

Log på for at læse kommentarer til denne tekst. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.



E-bogen kan læses på iPad, iPhone, iPod Touch og Mac, samt andre e-bogslæsere som understøtter EPUB-format.

EPUB (kort for electronic publication; alternativt ePub, EPub eller epub, hvor "EPUB" er foretrukket af formatejeren) er en fri og åben e-bogsstandard af International Digital Publishing Forum (IDPF). Filen har filendelsen .epub. EPUB er designet til ikke at være formateret til et bestemt papirformat, hvilket betyder at e-bogen dynamisk kan formateres til den enkelte e-bogslæsers orientering, skærmstørrelse og skærmopløsning.