2Alene med mig selv
Jeg er syg i hovedet, jeg er ikke normal, · jeg er skudt i roen, je... [...]
Digte
11 år siden
3En for alle, alle for en...
"Jeg stolede på dig!" råber han igen. Jeg sukker, og ved ikke hel... [...]
Kortprosa
11 år siden
4Hvordan jeg digter
Jeg finder en stille ro, · Når jeg rimer ord, to og to, · Og mine føl... [...]
Digte
11 år siden
4Faldet
Jeg går hen mod kanten, og kigger ud over. Der er langt ned. Jeg ... [...]
Kortprosa
12 år siden

Puls: 0,0

Publiceret: 0
Afgivet: 0
Modtaget: 0
Valdemar Christiansen (f. 1996)
"Jeg stolede på dig!" råber han igen. Jeg sukker, og ved ikke helt hvad jeg kan sige. Morten står over for mig, hans ansigt er fyldt med en vrede jeg aldrig har set før. "Hun var min! Hun ER min! Du stjal hende fra mig!" råber han igen. Morten, som jeg har kendt næsten hele mit liv, hader mig nu. Vi har haft så mange gode tider sammen, og nu ser det ud til at være slut. "For helvede Morten, det var jo ikke meningen. Vi havde begge fået lidt for meget at drikke, og det var jo kun én aften!" siger jeg. Jeg forstår ham jo godt, og jeg tror nok jeg fortryder. Vi står i mit køkken, og det er mandag morgen. Skolen er nok begyndt, men Morten kom uanmeldt forbi før jeg nåede at tage af sted. "Jeg er ligeglad om det "bare" var en aften, du løj! Du snød mig! Du stjal hende!" råber han igen, og jeg vender hovedet væk fra ham. "Jeg er sgu ked af det siger jeg jo! Det betyder jo ikke noget!" Ved dette ser han bare mere vred ud. "Betyder ikke noget?" hvæser han, og pludselig åbner han en skuffe og hiver en af de lange, skarpe køkkenknive ud. "Betyder det stadig ikke noget, hva' Oskar?" Jeg stivner, og siger hurtigt: "Morten, læg den kniv. Lad vær med det der, det ender kun galt." Jeg tror ikke han hører mig, han ser næsten forvirret ud. Pludselig springer han hen imod mig, og jeg når lige akkurat at vælte til siden før kniven klirrer mod vores køkkenbord. "Hvad fanden laver du Morten!" Han råber et eller andet uhørligt, og i blindt raseri angriber han igen. Endnu en gang tumler jeg lige uden for hans rækkevide. Denne gang taber han kniven da den rammer køkkenbordet. Den dumper ned på gulvet, og jeg kaster mig efter den. Lige som jeg samler den op styrter Morten endnu en gang hen imod mig, og jeg hæver hænderne i selvforsvar. Jeg hører et halvkvalt råb og en rallen, og en større plamage af blod breder sig over Mortens ellers hvide T-shirt. Han falder over mig, og hans vægt presser mig ned mod køkkengulvet. Jeg skubber ham af, og ligger og gisper efter vejret. Det hele føles så uvirkeligt, og jeg tror jeg skal til at besvime. Jeg når lige at trække kniven ud af mit bryst før jeg dratter om.

"I går blev en 16-årig dreng fundet død i sit hjem i Vejle. Han blev stukket ned af en køkkenkniv, og politiet er endnu ikke sikre på om dette var et mord eller selvmord. Drengen var skizofren og på medicin, men hans piller blev fundet i et uåbnet glas. Der er ingen mistænkte endnu."

Skriv kommentar

Teksten er publiceret 04/11-2012 13:00 af Valdemar Christiansen (TheBookWorm) og er kategoriseret under Kortprosa.
Teksten er på 458 ord og lix-tallet er 20.

Log på for at skrive en kommentar til denne tekst. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.

Log på for at læse kommentarer til denne tekst. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.



E-bogen kan læses på iPad, iPhone, iPod Touch og Mac, samt andre e-bogslæsere som understøtter EPUB-format.

EPUB (kort for electronic publication; alternativt ePub, EPub eller epub, hvor "EPUB" er foretrukket af formatejeren) er en fri og åben e-bogsstandard af International Digital Publishing Forum (IDPF). Filen har filendelsen .epub. EPUB er designet til ikke at være formateret til et bestemt papirformat, hvilket betyder at e-bogen dynamisk kan formateres til den enkelte e-bogslæsers orientering, skærmstørrelse og skærmopløsning.