3Jeg drak grådigt
Jeg drak grådigt, · af din lyssky generthed. · Træk dig rundt i magne... [...]
Digte · drak, smerte, begær
3 år siden
2Du er...
Du er min flamme. · Du er mit håb. · Alligevel er du ude for min rækk... [...]
Rim og vers
3 år siden
2Kvinden uden hukommelse
"Kom, sæt dig ned," sagde han og peger på sofaen, der stod foran ... [...]
Noveller · skæbne, skæbnefortælling, kærlighedslængsel
5 år siden
9Her sidder jeg med skjulte tåre
Mit hjerte er tynget med sorg · En dyb og kvalmende sort · Et lys i d... [...]
Digte · længsel, lys, melankoli
7 år siden
3Kære dagbog! Det at date
Min perfekte date, er ikke det tidspunkt, hvor HAN skal vise hvad... [...]
Blandede tekster · eventyr, håb, date
7 år siden

Puls: 3,7

Publiceret: 0
Afgivet: 0
Modtaget: 0
Winnie Leth Buch (f. 1983)
"Gå og tage dine svenske venner med dig," sagde jeg vredt, idet jeg pegede på hver og en af dem. Jeg fulgte min finger rundt og kiggede flygtigt på dem alle, inden jeg vendte dem ryggen. Mit hjerte hoppede og dansede. Hvor vover han? tænkte jeg, mens jeg gik hen til det lille vindue og kiggede ud. Udenfor dalede sneen langsom ned, i takt med mit humør. Sådan en skuespiller snude. Hvad bildte han sig ind? Gifte mig med ham?
   Jeg havde ikke hørt noget, ikke registreret at de havde rejst sig op. Ikke en eneste bevægelse. Men jeg hørte at døren blev lukkede i bag mig. Før havde jeg stået stolt og strunk, men nu sank min krop sammen. "Hvad er der i vejen med mig? Hvordan kan jeg føle savn efter ham, allerede og så hos en mand jeg overhoved ikke kan lide?" sagde jeg ud i det nu mørkende rum. Der begyndte at løbe tåre ned af mine kinder. Jeg tørrede dem hidsigt væk.
   Det gav et sæt i mig, da et par hænder blev lagt på mine skuldre. "Græd ikke, for du elsker mig jo."
   Hans stemme var kun en hvisken i mit ene øre og alligevel kunne jeg ikke lade være med, at vende mig om i mod ham. "Hvor vover du? Du kender jo mine følelser for dig. Så hvor vover du?" Han hev mig ind til sig og jeg prøvede at gøre mig fri. Slå til ham og vride mig, men han holdt mig bare endnu mere fast. Til sidst kunne jeg ikke mere og gav op. Jeg var som en kludedukke i hans arme. Han gik ned i knæ og løftede mig op i sine arme. Jeg ville protestere igen, men han lukkede sine læber over mine, inden jeg kunne nå at sige noget. Jeg ved ikke om det var chokket over at han kyssede mig. Eller om det var fordi jeg kunne lide det. Men jeg protesterede i hvert fald ikke. Da han langt om længe slap mine læber, hev jeg efter vejret. Han smilede ned til mig. "Sæt mig ned." Jeg så mig rundt. Han rystede på sit kønne hoved. "Lov mig, at du ville tænke over det?" Jeg nikkede og han satte mig ned. Jeg vaklede og satte mig, der hvor svenskerne havde siddet før. "Gå og tage dine svenske venner med dig."

Skriv kommentar

Teksten er publiceret 27/01-2013 10:27 af Winnie Leth Buch (Miss-Leth) og er kategoriseret under Kortprosa.
Teksten er på 394 ord og lix-tallet er 18.

Log på for at skrive en kommentar til denne tekst. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.

Log på for at læse kommentarer til denne tekst. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.



E-bogen kan læses på iPad, iPhone, iPod Touch og Mac, samt andre e-bogslæsere som understøtter EPUB-format.

EPUB (kort for electronic publication; alternativt ePub, EPub eller epub, hvor "EPUB" er foretrukket af formatejeren) er en fri og åben e-bogsstandard af International Digital Publishing Forum (IDPF). Filen har filendelsen .epub. EPUB er designet til ikke at være formateret til et bestemt papirformat, hvilket betyder at e-bogen dynamisk kan formateres til den enkelte e-bogslæsers orientering, skærmstørrelse og skærmopløsning.