6De fire årstider
Se min kære dreng: Det er forår, og træet står så smukt. Det tårn... [...]
Digte
10 år siden
2Tilbage til fronten
Regnen siler ned · Og fylder skyttegraven · Fjenden bliver ved · Med ar... [...]
Digte
11 år siden
1Morderens virkelighed
Jeg husker ikke hvor længe, jeg har nydt at dræbe andre mennesker... [...]
Noveller
11 år siden
1Klogskab, viden, frihed og fred 2. del
Vi er frie individer med retten til forskellige ting. Vi må tro, ... [...]
Filosofihulen
11 år siden
2Klogskab, Viden, Frihed og Fred
1. del klogskab og viden · Hvad er viden og hvad er klogskab? Jeg s... [...]
Filosofihulen
11 år siden
2Afgået ved kærligheden
Han kiggede atter på brevet · Og så på det, der står skrevet · Tårern... [...]
Rim og vers
11 år siden

Puls: 0,0

Publiceret: 0
Afgivet: 0
Modtaget: 0
Nikolaj Jørgensen (f. 1994)
Jeg vågner om natten badet i sved. Jeg husker ikke, hvad i går bød mig og hvem der faldt for enden af min økse. Blodet hviler på mit tøj, men hvem det kommer fra, kan jeg ikke huske uanset, hvor meget jeg forsøger og uanset hvor meget jeg vil huske det. Enkelte gange er jeg endda kommet i tvivl, om jeg overhovedet har gjort noget. Men jeg kan se det... Blodet har farvet min skjorte og øksen ligger på mit bryst - og som altid er den fyldt med blod. Min eneste ledetråd er et langt lyst hår på bladet - men jeg er ikke sikker på, om det er fra i dag eller i går - så det er måske en ung kvinde denne gang.
   Jeg lider af en ubeskrivelig lyst til at begå mord... Men jeg foragter den trang og forhindrer den hver dag. Men den er for stor til at tøjles, så om natten viser jeg mit sande jeg og jeg myrder i søvne. Jeg ville lyve, hvis jeg påstod, at jeg ikke blot en enkelt gang har knust et hoved med åbne øjne - og nydt det som en orgasme - men jeg fortryder det altid grænseløst. Jeg er ikke sikker på, hvad jeg skal gøre. Jeg overvejer selvmord - så får jeg da en sidste glæde her i livet - men jeg har endnu ikke fundet modet til at gøre det endnu. Jeg har også overvejet at fortæller politiet sandheden, men atter igen er jeg en kujon - frygten for evigheden i fængslet er for stor. Ydermere ville en fængselsdom ikke hjælpe nogen. Selv derinde vil min mordsans overtage og endnu et lig vil dukke op.
   Jeg frygter mig selv... Det er et mareridt! Jeg kan ikke kontrollere mine handlinger... Men jeg elsker det! Hvordan skal man overvinde sig selv, når man elsker sin ondskab, til trods for at man hader den? Jeg ved det ikke længere. Det mest ynkelige må nok være, at jeg forsøger at overbevise mig selv om, at jeg vil huske dem for at ære dem. Men sandheden er nok snarere, at det æder mig op indefra, at jeg ikke kan huske følelsen af deres lemlæstede kroppe.
   Men smerten over intetheden, der følges med skyldfølelsen gør det værre end noget andet. De er ingenting for mig, men alligevel betyder deres død så meget for mig. Og alligevel er jeg fanget af ensomhed. Der findes intet, der kan redde mig fra mig selv og det bedrøver mig. Og når jeg er allermest nede trækker mit narkotika stærkere i mig... Og så ryger jeg dybere ned i den grav, jeg selv har gravet ved at fortsætte.

Skriv kommentar

Teksten er publiceret 06/03-2013 13:22 af Nikolaj Jørgensen (Terosan) og er kategoriseret under Kortprosa.
Teksten er på 435 ord og lix-tallet er 24.

Log på for at skrive en kommentar til denne tekst. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.

Log på for at læse kommentarer til denne tekst. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.



E-bogen kan læses på iPad, iPhone, iPod Touch og Mac, samt andre e-bogslæsere som understøtter EPUB-format.

EPUB (kort for electronic publication; alternativt ePub, EPub eller epub, hvor "EPUB" er foretrukket af formatejeren) er en fri og åben e-bogsstandard af International Digital Publishing Forum (IDPF). Filen har filendelsen .epub. EPUB er designet til ikke at være formateret til et bestemt papirformat, hvilket betyder at e-bogen dynamisk kan formateres til den enkelte e-bogslæsers orientering, skærmstørrelse og skærmopløsning.