5Ægget
Uanset blødt eller kogt, så er indholdet det samme. mhhhh
Aforismer og gruk
10 år siden
1Det sociale spil
Jeg er ikke lige begyndt til tennis, men nogle gange føltes det s... [...]
Blandede tekster
11 år siden

Puls: 0,0

Publiceret: 0
Afgivet: 0
Modtaget: 0
Deetlev Bourne (f. 1973)
Jeg er ikke lige begyndt til tennis, men nogle gange føltes det sådan. Er det mig, eller er det min modstander, som er virkelig dårlig til tennis? Er det min serv. Er det måden jeg rammer bolden, eller er det bare min spillekammerat, som ikke ser min bold? Jeg har gode spillekammerater, som altid skyder bolden tilbage til mig også selvom jeg ikke rammer. Jeg rammer næsten altid bolden, men nogle gange rammer den ikke banen. Så plejer jeg bare at lades som om, at jeg slet ikke har skudt til bolden. Det ville jo være underligt, at ikke kunne spille ordentlig tennis. Gadvide hvad folk ville tænke, hvis jeg ikke kunne spille tennis. Alle spiller jo tennis.
Jeg går nogle gange hen på tennisbanen og lejer en maskine, som skyder for mig. Så ved jeg at jeg altid får bolden tilbage. Repons er rigtig vigtig for mig og det er noget, som mine spillekammerater ikke altid er så gode til. Følelsen af at man bruger lang tid på at skyde bolden afsted, og der ikke kommer en bold tilbage, er forfærdelig. Hvad med alle de mennesker, som møder op til tennis en gang om ugen, men helt alene og uden en maskine. Dem har jeg medlidenhed for. De nyder nok bare at kunne skyde til bolden mere, end at have nogen at spille med. Det kunne også være, at de venter på der en dag kommer tilskuere og ser dem spille. Jeg er vildt fascineret over, at de kan holde spillementalitet oppe uden respons.
Sådan er vi nok bare alle forskellige.

Skriv kommentar

Teksten er publiceret 08/03-2013 17:34 af Deetlev Bourne (Deedlev) og er kategoriseret under Blandede tekster.

Log på for at skrive en kommentar til denne tekst. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.

Log på for at læse kommentarer til denne tekst. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.



E-bogen kan læses på iPad, iPhone, iPod Touch og Mac, samt andre e-bogslæsere som understøtter EPUB-format.

EPUB (kort for electronic publication; alternativt ePub, EPub eller epub, hvor "EPUB" er foretrukket af formatejeren) er en fri og åben e-bogsstandard af International Digital Publishing Forum (IDPF). Filen har filendelsen .epub. EPUB er designet til ikke at være formateret til et bestemt papirformat, hvilket betyder at e-bogen dynamisk kan formateres til den enkelte e-bogslæsers orientering, skærmstørrelse og skærmopløsning.