3Jeg drak grådigt
Jeg drak grådigt, · af din lyssky generthed. · Træk dig rundt i magne... [...]
Digte · drak, smerte, begær
3 år siden
2Du er...
Du er min flamme. · Du er mit håb. · Alligevel er du ude for min rækk... [...]
Rim og vers
3 år siden
2Kvinden uden hukommelse
"Kom, sæt dig ned," sagde han og peger på sofaen, der stod foran ... [...]
Noveller · skæbne, skæbnefortælling, kærlighedslængsel
5 år siden
9Her sidder jeg med skjulte tåre
Mit hjerte er tynget med sorg · En dyb og kvalmende sort · Et lys i d... [...]
Digte · længsel, lys, melankoli
7 år siden

Puls: 4,1

Publiceret: 0
Afgivet: 0
Modtaget: 0
Winnie Leth Buch (f. 1983)
Kære Nathan,

Hvor jeg dog elsker at skrive dit navn. Jeg forstiller mig, at mens jeg skriver det, står jeg foran dig og siger det i stedet for. Det er måske barnligt, men jeg mindes den eneste gang, jeg brugte dit fornavn. Kan du også huske det? Jeg sagde nej til dit kys, og lagde min hånd mod din brystkasse. Jeg kunne mærke dit hjerte slå mod min håndflade. Fra tid til anden er det som om jeg stadig kan mærke det, og så ligger jeg min håndflade mod min kind, og jeg forstiller mig, at mit hoved ligger mod dit bryst.

Åh Nathan, hvor jeg dog savne dig.
   Du har altid været i mine tanker. Dag og nat bogstaveligtalt. Det er måske ingen trøst for dig, men for mig har det betydet alt. Det har holdt mit mod oppe.

Hvis bare...
   Der er så meget jeg gerne ville sige... Fortælle dig, men jeg kan ikke få lov til det, uden at det vil komme til at koste dyrt. OG jeg vil bare ikke risikere at der sker noget... Hvis bare du vil mødes med mig. Bare en enkelt gang, som jeg skrev i mit først brev, så vil jeg forklar det hele. Det lover jeg.

Åh min kære Nathan,
   Jeg forstår godt at du er vred og tavs, men der er en grund til at jeg skrev til dig. Jeg har virkelig brug for din hjælp og jeg ved godt at jeg ikke har RET til at bede dig om det, men Nathan... DET ER SÅ VIGTIG.

Jeg har virkelig brug for at snakke med dig og måske for at se dig en sidste gang, inden det måske er for sent. Nu har jeg allerede skrevet mere ind hvad godt er og jeg håber at uanset om du vil tilgive mig eller ej, at du vil mødes med mig.

Jeg kigger i denne her postboks, hver dag på samme tid. 15:30 for at, være mere præcis. Så hvis du har lyst til at overraske mig, så kan du jo bare møde op.

Håber at vi snart ses.
   De kærligste hilsner
   Din 4-evigt
   Guleroden
Forfatterbemærkninger
4 del i serien om Nathan. - 1 del: Drømmen om Nathan. - 2 del: Brevet til Nathan. - 3 del: Ventetiden... - De kan læses, hver for sig

Skriv kommentar

Teksten er publiceret 08/07-2013 16:08 af Winnie Leth Buch (Miss-Leth) og er kategoriseret under Kortprosa.
Teksten er på 354 ord og lix-tallet er 17.

Log på for at skrive en kommentar til denne tekst. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.

Log på for at læse kommentarer til denne tekst. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.



E-bogen kan læses på iPad, iPhone, iPod Touch og Mac, samt andre e-bogslæsere som understøtter EPUB-format.

EPUB (kort for electronic publication; alternativt ePub, EPub eller epub, hvor "EPUB" er foretrukket af formatejeren) er en fri og åben e-bogsstandard af International Digital Publishing Forum (IDPF). Filen har filendelsen .epub. EPUB er designet til ikke at være formateret til et bestemt papirformat, hvilket betyder at e-bogen dynamisk kan formateres til den enkelte e-bogslæsers orientering, skærmstørrelse og skærmopløsning.