1Punktum
Ensomheden forværres i takt med erindringernes flammer brænder mi... [...]
Blandede tekster
10 år siden

Puls: 0,0

Publiceret: 0
Afgivet: 0
Modtaget: 0
Iris Hansson (f. 1979)
Ensomheden forværres i takt med erindringernes flammer brænder mine sidste dagdrømme. Dem som hjalp mig med at finde ly når jeg gennemlevede sandhedens mørke momenter.
Bag mine æteriske grønne øjne skjules den dunkle sandhed. Mit overbevisende stærke ydre tilslørede mine hemmeligheders periferiske løgne, og hjalp mig med at overleve en fortvivlet og vemodig barndom.

Jeg mindes fortidens smerte tydeligere end nogen sinde når jeg oplever så stærk en afvisning som denne. Selv når du ligger der syg og afkræftet, efter en hård operation afviser du mig koldt. Den smerte skærer så dybt i mit hjerte, og lammer alle dele af min krop. Din endeløse vrede til mig, brænder hele mit indre op. Tomhedens enorme sorte hul, udvider sig for hver gang jeg mærker din afstand til mig. I et split sekund ændrede din enestående kærlighed sig til et uhyreligt had, der med et tankestrejf får mit ængstelige sind til, at bryde sammen i magtesløs gråd. Frygten for dine trusler og barske bemærkninger, brister mit fortabte hjerte. Dagdrømmenes længsel flyder i et med nattens mareridt, og efterlader mig i mindernes chok. Som så mange gange før, hører kun jeg mine tavse skrig, mærker mine fortvivlede tårer trille langsomt ned af mine bastante kinder. En efter en rammer de sagte den sagesløse kolde jord. Krænket og knækket søger jeg sørgmodigt efter, igen at være din første prioritet, men erfarer kun den stærke sorg. Savnet efter dit nærvær, dine berøringer, udløser et indre kaos og forlader mig i skammens vold. Erindringerne blusser op, når jeg ænser din isende ryg vende sig mod mit sårbare forpinte ansigt, og jeg igen føler mig som den ondeste i verden.
Mine nervøse beretninger forvandler sig til desperate blinde ord, og betoner min bedrøvede ensomhed. Sanser mit spejlbilledes mørke skygge, der higer efter modet til at forsvinde væk fra alt det her - til et bedre sted, hvor jeg kan finde fred. Beder til at det hele snart vil være forbi. Føler mig så uduelig - ubrugelig. Mishandler min odiøse krop, med et håb om at den snart vil sige stop.

Skriv kommentar

Teksten er publiceret 18/02-2014 14:44 af Iris Hansson og er kategoriseret under Blandede tekster.
Teksten er på 343 ord og lix-tallet er 39.

Log på for at skrive en kommentar til denne tekst. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.

Log på for at læse kommentarer til denne tekst. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.



E-bogen kan læses på iPad, iPhone, iPod Touch og Mac, samt andre e-bogslæsere som understøtter EPUB-format.

EPUB (kort for electronic publication; alternativt ePub, EPub eller epub, hvor "EPUB" er foretrukket af formatejeren) er en fri og åben e-bogsstandard af International Digital Publishing Forum (IDPF). Filen har filendelsen .epub. EPUB er designet til ikke at være formateret til et bestemt papirformat, hvilket betyder at e-bogen dynamisk kan formateres til den enkelte e-bogslæsers orientering, skærmstørrelse og skærmopløsning.