2Dansen
En tåre på din kind · Og mig der skriger · Sandheder der svier · Angst ... [...]
Digte · parforhold, sindslidelser, kamp
5 år siden
3Ursus Minor
Neonlyse mærker · På en gennembanket sjæl · Er mandens sorte øjne · Et ... [...]
Digte · ptsd, sindslidende, kærlighed
6 år siden
2Kong Vinters Krig
Hidsige vinterbomber, · angriber mig, · frontalt med projektilstyrke.... [...]
Digte
8 år siden
2Valmue
Grålige toner, · mørkeleg, · asfaltkampe, · krakelerende mål. · Solstråle... [...]
Digte · kærstesorg, accept, krisehåndtering
8 år siden
5Skjorten
Som et venligt spøgelse hænger den, · I skabet, · Byder mig altid vel... [...]
Digte · livets gang, tiden, erfaring
8 år siden
6Meningen med livet...
...Er at finde mirakler i massakrer
Aforismer og gruk · filosofi, meningen, livet
8 år siden

Puls: 0,0

Publiceret: 0
Afgivet: 0
Modtaget: 0
Ditte Amalie Hagelund Johansen (f. 1995)
Hen vil flyve på jernets vej. Vil tænde en økologisk smøg og for evigt lade sig indhylle i den opadgående røghvirvel. Vil puste lyset ud og udtrykke ønske om altid at svæve i æterens bassin; om at modtage muligheden for et uendeligt møde med druknedøden i det aerodynamiske hav, uden så meget som at fortrække en mine. Blot gang på gang nyde den lette kildrende fornemmelse, når luftens kvote igen slipper op. Vil nyde at elske i de utallige luftlag - væk fra menneskeblikke og menneskefordømmelser.

Hen har aldrig været kræsen med kønnene og vil derfor invitere både mænd og kvinder ned i efterlivets luftballon, der med sit væld af farver kommer til at åbne op for en helt ny verden, hvor biseksualitet ikke længere vil være et tegn på grådighed, men blot alsidighed. Det er her man vil kunne opleve sanser så rige, at kun luftkasteller kan huse dem; dufte der rummer uendelige nuancer af det rene ingenting og lyde der er så stille, at de larmende vil sætte en stopper for tankestrømme som en mental dæmning. Det er her man vil kunne opleve kvinders hår flette fingre med sylferne, samt sende rasende piskeslag mod usynligheden selv og det er her man vil kunne smage mænds kølige ånde, der pustes ind i kroppen i takt med de hede kys.

Hvide skyer vil med deres puffede ydre lægge sig om kroppen som tykke plastre. De vil hele de mange ar på kind og sjæl, i takt med at Hen vil køre forbi i fantasiens fartøj; vil flyve usynligt henover land og by og prise sig lykkelig for ikke længere at behøve et tilhørsforhold. Hele verden vil virke ens fra oven - et perspektiv der kun er fuglen værdig. Ånden Sila vil puste let og vejrtrækningen vil sende medvind under den sorte krages vinger. Den vil blive ledt på rette vej af en udefinerbar bjergtinde der vil agere himlens kompasnål og have hele verden under sig som sine trofaste undersåtter.

Hen vil med sin højere, luftige position møde både den kraftige tropestorm, der rasende nedlægger alt på sin vej, samt luftens mirakel når det let som fjeren bærer på tonstunge fly der indeholder hundredvis af mennesker, der fragtes fra side til side i verden. Hen vil i sit nye fugleperspektiv møde Englen, kosmisk bindevæv mellem himmel og jord, der ligesom passagerne i både fly og tog vil fragte Hen videre. Englen vil cutte de sidste strenge af skyld over et tilhørsforhold der aldrig lykkedes, samt lette det tungsindige hjerte og tyngede tanker, så den gamle destination langt om længe kan agere ren luft for Hen. Længe leve friheden!
Forfatterbemærkninger
Den sidste historie, som jeg overvejer at sende ind til Forfatterskolen. Denne gang handler det om luften

Skriv kommentar

Teksten er publiceret 11/08-2014 23:06 af Ditte Amalie Hagelund Johansen (PRESMA) og er kategoriseret under Blandede tekster.
Teksten er på 437 ord og lix-tallet er 42.

Log på for at skrive en kommentar til denne tekst. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.

Log på for at læse kommentarer til denne tekst. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.



E-bogen kan læses på iPad, iPhone, iPod Touch og Mac, samt andre e-bogslæsere som understøtter EPUB-format.

EPUB (kort for electronic publication; alternativt ePub, EPub eller epub, hvor "EPUB" er foretrukket af formatejeren) er en fri og åben e-bogsstandard af International Digital Publishing Forum (IDPF). Filen har filendelsen .epub. EPUB er designet til ikke at være formateret til et bestemt papirformat, hvilket betyder at e-bogen dynamisk kan formateres til den enkelte e-bogslæsers orientering, skærmstørrelse og skærmopløsning.