1Hvor man finder de gode dage
Jeg husker den 4. Omgang hjerterfri den dag. Jeg husker spillet R... [...]
Blandede tekster
9 år siden

Puls: 0,0

Publiceret: 0
Afgivet: 0
Modtaget: 0
Johanne Skærbæk (f. 1995)
Jeg husker den 4. Omgang hjerterfri den dag. Jeg husker spillet Rack-o fra Norge. Jeg husker de gamle cykler, der knagede og gav sig under os, tabte luften og ikke kunne bremse når vi cyklede ned af bakken, over den lille bro og af de små grusveje. De sommerrøde jordbær og hundens hale, der aldrig holdte pause.
Jeg husker den varme sommersol fyldt med varme og stikken i øjnene. Parasollen, der skulle rykkes i løbet af dagen. Lige indtil solen pakkede sine legsyge stråler sammen og til sidst gik ned bag det store træ imens vi spiste aftensmad. Jeg husker den samme lille beholder med låg til de nye kartofler og en hel lakseside med citron ved siden og så var der dengang vi fik rabarberkompot. Jeg husker når stolen ikke længere var lige så rar at sidde på, fordi de voksne snakkede for længe.
Jeg husker at ville spille igen og at man skulle låne en lun trøje fordi man havde glemt en derhjemmefra.
Jeg kan høre bruset af havet på den anden side af vejen. Jeg husker, at jeg ligger i min seng under det duftende, sprøde sengetøj. Under mig i de forskudte køjesenge ligger enten min mormor, som skaber rammen om det hele. Ellers er det den helt specielle Emilie, der skal have del i mit Møn-eventyr.
Jeg husker at ville have, at sommerdagene aldrig standsede og så skulle hjem igen og give plads til skolestart. Jeg husker det hver eneste sommer, at det er hos mormor på Møn, at det hele for en stund falder i hak og hvor dagene kun er gode.
Forfatterbemærkninger
Dette er ikke et barndomsminde, men et minde så sent som fra denne sommer og mindet vil fortsætte. Hyg dig når du læser den, dette er et fantastisk minde :) Denne tekst blev skrevet på et skrivekursus hvor opgaven helt simpelt lød på, at vi skulle skrive noget med 'jeg husker'.

Skriv kommentar

Teksten er publiceret 02/10-2014 08:41 af Johanne Skærbæk (userioest) og er kategoriseret under Blandede tekster.
Teksten er på 267 ord og lix-tallet er 28.

Log på for at skrive en kommentar til denne tekst. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.

Log på for at læse kommentarer til denne tekst. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.



E-bogen kan læses på iPad, iPhone, iPod Touch og Mac, samt andre e-bogslæsere som understøtter EPUB-format.

EPUB (kort for electronic publication; alternativt ePub, EPub eller epub, hvor "EPUB" er foretrukket af formatejeren) er en fri og åben e-bogsstandard af International Digital Publishing Forum (IDPF). Filen har filendelsen .epub. EPUB er designet til ikke at være formateret til et bestemt papirformat, hvilket betyder at e-bogen dynamisk kan formateres til den enkelte e-bogslæsers orientering, skærmstørrelse og skærmopløsning.