Direktøren


9 år siden 4 kommentarer Kortprosa familie utroskab arbejde

1Til minde om en god aften
Hvordan beskriver man højt til loftet, væg til væg bøger og maler... [...]
Digte · kunst, socialrealisme
10 måneder, 22 dage siden
2Du har sat Havet imellem os
Ude af øje, ude af sind · virker ikke med dig. · Du fylder ligeså meg... [...]
Digte · venskab, afstand, savn
5 år siden
3Ovenpå
Munden kører på dig. · Dine pupiller er så udspilede at den blå far... [...]
Digte · stoffer, venskaber, samtaler
5 år siden
1Punkerne på langebro
Vores møde har varet under 5 sekunder, men hans ansigt har allere... [...]
Kortprosa · punk, møde, indtryk
5 år siden
3En aften
Mig · "Sover du?" · Han svarer med det samme: · "Nej, gør du?" · Mig: · "Må... [...]
Kortprosa · venskab, aften
5 år siden
6Hvor er ærligheden?
Jeg ville ønske at der var plads til at være ærlige. · Men ærlighed... [...]
Digte · livet, ord, tanker
6 år siden

Puls: 0,0

Publiceret: 0
Afgivet: 0
Modtaget: 0
Tenna Hermansen (f. 1986)
Jeg skiftede job for at komme væk fra hende. Samme kæde, bare et andet hotel. Det er egentlig ikke fordi jobbet er så meget bedre, men det er sikrere. Det er væk fra hende. Jeg lovede mig selv, da min kæreste blev gravid, at nu var det slut. Jeg ville mande mig op og stoppe med at knalde udenom. Nu var vi en familie og mit barns mor fortjener bedre. Fristelsen blev bare for meget og jeg blev nød til at være konsekvent. Kunne mærke at det allerede var ved at gå galt til den første julefrokost. Så da jeg blev fuld, takkede jeg farvel. Jeg endte alligevel med at give hende et kys på kinden da jeg gik. Men det vigtige er, at jeg gik. Jeg kunne være blevet. Det kunne være endt meget værre.

Efterfølgende var det, at jeg skiftede hotel. Det hjalp gevaldigt på det. Hun var ikke længere en del af min dagligdag. Jeg behøvede ikke længere frygte at leve i skyggen af lysten. Der var selvfølgelig den ene julefrokost efterfølgende. Hele kæden samlet nok engang og igen fik jeg mere indenbords end hvad godt er. Jeg forsøgte at snakke med hende, men endte med bare at sætte mig på hug ved siden af hvor hun sad og nusse hendes ben. Kun ganske blidt, der var nærmest ingen berøring. Men alligevel burde jeg have stoppet mig selv. Jeg tog også afsted kort tid efter. Dog kunne jeg ikke nære mig og igen fik jeg placeret et kys, skævt på hendes kind.

Det begyndte først at blive rigtig farligt da hun begyndte at ansøge om at skifte hotel fra hvor hun var, til mit. Hun nævnte endda i sin ansøgning, at jeg nok personligt kunne anbefale hende. Jeg forklarede receptionschefen at det var hans personale og derfor også hans valg, altså ikke noget jeg ville blande mig i. Jeg var lettet da hun ikke fik jobbet, men samtidig også en smule ærgerligt. Jagtinstinktet ligger stadig i mig, men jeg er en god far og jeg har holdt skansen indtil videre. Heller ikke hendes ansøgning nr. to gav hende ansættelse. Denne gang nævnte hun mig heldigvis ikke og det var kun et tilfælde at jeg så hendes navn blandt ansøgerne.

Nogle gange er vi i ledergruppen til møder på hotellet hvor hun arbejder. Da vi arbejdede sammen flirtede hun aldrig, men det er hun begyndt på. Jeg ved ikke om hun har opfanget mine signaler. Jeg bliver nød til at holde igen.

Der er kun 3 uger til næste julefrokost...
Forfatterbemærkninger
Man skal skrive om det man kender og det har egentlig aldrig faldet mig ind før, at det jeg kender er hotelbranchen. Så her har jeg forsøgt med en tekst der foregår i den branche. Det var sjovt at prøve og endnu sjovere endnu engang at være en mandlig Hovedperson. Det er længe siden jeg har gjort det. Jeg håber at teksten falder i jeres smag og at Direktørens tanker ikke er for pigede.

Skriv kommentar

Teksten er publiceret 27/10-2014 22:31 af Tenna Hermansen (Tenna) og er kategoriseret under Kortprosa.
Teksten er på 422 ord og lix-tallet er 25.

Log på for at skrive en kommentar til denne tekst. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.

Log på for at læse kommentarer til denne tekst. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.



E-bogen kan læses på iPad, iPhone, iPod Touch og Mac, samt andre e-bogslæsere som understøtter EPUB-format.

EPUB (kort for electronic publication; alternativt ePub, EPub eller epub, hvor "EPUB" er foretrukket af formatejeren) er en fri og åben e-bogsstandard af International Digital Publishing Forum (IDPF). Filen har filendelsen .epub. EPUB er designet til ikke at være formateret til et bestemt papirformat, hvilket betyder at e-bogen dynamisk kan formateres til den enkelte e-bogslæsers orientering, skærmstørrelse og skærmopløsning.