Iladar vs. Chadýme

Kapitel 1 - Et år senere...


9 år siden 1 kommentar 2 kapitler Uafsluttet Romaner fantasy ulve roman

1Iladar vs. Chadýme - Kapitel 1 - Et år sene...
"Fox! Se derovre i lysningen." hviskede Diaval. "Jeg tror, jeg ha... [...]
Romaner · fantasy, ulve, roman
9 år siden
2Iladar vs. Chadýme - Prolog
Savina havde endelig fundet ly for stormen. Hun lagde sig ned i g... [...]
Romaner · fantasy, mord, spænding
9 år siden

Puls: 0,0

Publiceret: 0
Afgivet: 0
Modtaget: 0
Pernille S. Skovgaard (f. 1997)
"Fox! Se derovre i lysningen." hviskede Diaval. "Jeg tror, jeg har fundet vores morgenmad." hviskede Diaval selvsikkert og listede sig ind på en stor kanin, der nød smagen af noget frisk græs. Fox lagde sig helt ned i græsset og betragtede sin lillebror. Kaninen rejste hovedet og spidsede ørerne men sænkede hovedet igen for at spise videre. Diaval gjorde klar til at springe på kaninen men han snublede og landede i en komisk position lige foran kaninen, som straks hoppede hurtigt væk. Fox grinede over Diavals håbløse position. "Ja, grin du bare, hvis du mener, at du kan gøre det bedre!" sagde Diaval irriteret. "Med glæde!" svarede Fox med et kæmpe smil og lavede et sarkastisk buk til Diaval.


* * *
De gik lidt videre indtil Fox så et egern rode rundt i skovbunden. "Se og lær." hviskede Fox. Han listede sig musestille ind på egernet. Diaval betragtede ham. Fox havde altid haft et talent til at blive fuldstændig usynlig for byttet. Det var imponerende! Et hurtigt spring og egernet kiggede op - men for sent. "Så er der mad!" kaldte Fox. "Hvad sagde jeg, lillebror?" sagde Fox med et drillende blik. Diaval sagde ingenting men gav bare et opgivende suk fra sig imens han gik hen imod Fox og egernet for at få sin del.


* * *
Efter morgenmaden gik de videre rundt. Af og til tjattede de til hinanden imens de grinede og havde det sjovt. "Hey Fox!" sagde Diaval med en delvist alvorlig stemme. Fox stoppede op og kiggede over på Diaval med et interesseret og spørgende blik. "Hvorfor går vi egentlig altid rundt alene i stedet for at finde vores flok? Det er som om, at vi hele tiden er på flugt." Fox fik et flashback, hvor han så Alvah for sig. Måden, som han dræbte deres mor, Savina, på. Han så det hele for sig, hvorefter han bare gik videre og ignorerede Diavals spørgsmål. "Fox! Hey! Fox! Hvorfor gider du ikke svare mig? Du ved, at jeg ikke kan huske hvad der skete, men hvorfor ikke bare lade fortiden være fortid og så få en fremtid? Det er dét, som jeg ikke kan forstå!" råbte Diaval efter ham. "Jeg... Jeg kan bare ikke..." svarede Fox og lagde sig ned. Diaval vidste, at når Fox lagde sig ned, så ville han have fred, så det fik han lov at få.
Forfatterbemærkninger
- Iladar og Chadýme er 2 ulveflokke der ikke kan enes - Historien er en roman og er fantasy, IKKE virkelige hændelser (dette skrives, eftersom der var forvirring omkring det ved prologen) - Jeg kender godt til normal adfærd hos ulve og hunde og ved godt, at de ikke kan tale, tænke som mennesker, etc. men som skrevet er det fantasy og ikke virkelighed ;-)

Skriv kommentar

Teksten er publiceret 13/01-2015 12:47 af Pernille S. Skovgaard (Nillemusse) og er kategoriseret under Romaner.
Teksten er på 390 ord og lix-tallet er 26.

Log på for at skrive en kommentar til denne tekst. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.

Log på for at læse kommentarer til denne tekst. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.



E-bogen kan læses på iPad, iPhone, iPod Touch og Mac, samt andre e-bogslæsere som understøtter EPUB-format.

EPUB (kort for electronic publication; alternativt ePub, EPub eller epub, hvor "EPUB" er foretrukket af formatejeren) er en fri og åben e-bogsstandard af International Digital Publishing Forum (IDPF). Filen har filendelsen .epub. EPUB er designet til ikke at være formateret til et bestemt papirformat, hvilket betyder at e-bogen dynamisk kan formateres til den enkelte e-bogslæsers orientering, skærmstørrelse og skærmopløsning.