Oprindelsen af Solens første Daggry



4Oprindelsen af Solens første Daggry
Hjulmandens bil kører op og ned, han betragter den med en ged i s... [...]
Blandede tekster
9 år siden

Puls: 0,0

Publiceret: 0
Afgivet: 0
Modtaget: 0
Blap Maboroshi (f. 1987)
Hjulmandens bil kører op og ned, han betragter den med en ged i sin højre hånd. I venstre hånd en gaffel til middagsmaden, men det var desværre aften, så hans trang var hermed fordømt. Han valgte at slagte geden med sin venstre hånd, ikke gaflen, og begyndte at bruge denne som måneforstærker til at grille geden; en sol havde været bedre, men man må jo nøjes med det som står til rådighed. Planeten Pluto, som ikke er en planet, er blot en kold pilsner i sommerens hedebølge; fortvivlet over sin eksistens drikker Pluto universets store gåder. En håndsrækning spottes tvetydigt i stolen. Jeg troede det var ovre, heden gik ikke kaput, vinen er kold og blodig, men procenten stiger og stiger - hurtigt! Hvilken trold måtte lade livet for vores fornøjelser, er det en human behandling, nej vel! Måske er det alligevel? Solen drejer ikke rundt om jorden, universet drejer rundt om jorden. Min tå klør, mit hår falder af, det kommer med alderen. Jeg er ikke bange - burde være det.

Fodbolden i fjernsynet var en henrivende fortælling, et galleri af homogene mennesker. Hvorfor denne ligegyldighed er en gåde for gedeflokken. Klokken siger 10 i nitten, det andet minut er gået og afviger fra gevirets overdådighed. En løgn er fortalt, dette minder langt fra om Saturns ringe, de er ikke store og majestætiske våben her i forårets forrådnelse. Skyerne af blonde myter, illusioner kreeret af dumdristige pøbelbørn, livets gåde er fuldendt og komplet, men er alligevel luksusvarer fra Ikea. Ja, Sverige er i sandhed et herligt sted; elge fylder husene og mennesker fylder fængslerne. Det kunne vi lære noget af. Nogle har fri, andre ikke.
Forfatterbemærkninger
Første tekst fra Solens første Daggry

Skriv kommentar

Teksten er publiceret 05/03-2015 08:31 af Blap Maboroshi og er kategoriseret under Blandede tekster.
Teksten er på 276 ord og lix-tallet er 36.

Log på for at skrive en kommentar til denne tekst. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.

Log på for at læse kommentarer til denne tekst. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.



E-bogen kan læses på iPad, iPhone, iPod Touch og Mac, samt andre e-bogslæsere som understøtter EPUB-format.

EPUB (kort for electronic publication; alternativt ePub, EPub eller epub, hvor "EPUB" er foretrukket af formatejeren) er en fri og åben e-bogsstandard af International Digital Publishing Forum (IDPF). Filen har filendelsen .epub. EPUB er designet til ikke at være formateret til et bestemt papirformat, hvilket betyder at e-bogen dynamisk kan formateres til den enkelte e-bogslæsers orientering, skærmstørrelse og skærmopløsning.