3Som jeg ligger her, sover jeg ikke
Som jeg ligger her, sover jeg ikke · Lysten og magten til at drømme... [...]
Digte
8 år siden
5Tag mig væk herfra!
Ved ikke hvilken dag det er i dag; · Kedsomheden overvælder mig, ke... [...]
Blandede tekster
8 år siden

Puls: 0,0

Publiceret: 0
Afgivet: 0
Modtaget: 0
Jakob Vestergaard (f. 1995)
Ved ikke hvilken dag det er i dag;
Kedsomheden overvælder mig, kender ikke forskellen mellem dag og nat.

Hvad er virkelighed?
Hvad er drøm?

Går gennem natten, kun begrænset af min egen fantasi. Hvad byder dagen i morgen mon på, eller skal jeg vente til dagen derefter?

Venter på at tiden begynder at betyde noget, for i min verden hvor intet sker, bliver drømmene mere interessant end livet sig selv. Jeg eskapere i musikken, i alkoholen, i rusen ved hvert sug jeg indtager. Ved ikke hvor meget mere jeg kan holde til, så jeg tager kniven til huden for at forsvinde. Mærker smerten jeg selv skaber, mærker hvordan tankernes besværligheder forsvinder, mærker hvordan intet betyder noget.

Forvirret i min egen verden, hvad skal jeg gøre? Hvad skal stille op med mig selv? Er det ingen som har brug for mig? eller forsvinder jeg i skyggen af andres store betydninger?

Familien og dem som jeg har nær, har travl med at have travl. De har ambitioner, de lever i en verden hvor tiden har betydning, og hvor dag og nat ikke smelter sammen. Jeg misunder dem med alt det de skal nå. De har grunde til at stå op om morgenen. De skal lave penge, passe karrieren, passe familien, de skal det ene eller det andet. Jeg har ingenting, ingen som har brug for mig. Bruger økonomien på smøger og alkohol, for alt andet har ingen betydning.

Jeg har ingen store planer, har intet jeg skal nå, den ene dag tager den anden, venter bare på at at blive ført væk herfra!
Forfatterbemærkninger
En tekst om hvordan jeg egentligt ikke magter mere! Nøgleordet er eskapisme.

Skriv kommentar

Teksten er publiceret 26/08-2015 13:57 af Jakob Vestergaard (Kong Vestergaard) og er kategoriseret under Blandede tekster.
Teksten er på 261 ord og lix-tallet er 27.

Log på for at skrive en kommentar til denne tekst. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.

Log på for at læse kommentarer til denne tekst. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.



E-bogen kan læses på iPad, iPhone, iPod Touch og Mac, samt andre e-bogslæsere som understøtter EPUB-format.

EPUB (kort for electronic publication; alternativt ePub, EPub eller epub, hvor "EPUB" er foretrukket af formatejeren) er en fri og åben e-bogsstandard af International Digital Publishing Forum (IDPF). Filen har filendelsen .epub. EPUB er designet til ikke at være formateret til et bestemt papirformat, hvilket betyder at e-bogen dynamisk kan formateres til den enkelte e-bogslæsers orientering, skærmstørrelse og skærmopløsning.