2Harpisk
Min familie er som harpiks, som et klisteret gulligt stands, der ... [...]
Blandede tekster
5 år siden

Puls: 0,0

Publiceret: 0
Afgivet: 0
Modtaget: 0
Didde Knudsen (f. 1995)
Min familie er som harpiks, som et klisteret gulligt stands, der ikke slipper håndfladen trods så meget slid og strid.

Som en gåtur i skoven, hvor du rører ved et træ, op opdager en masse mellem fingrene, der fletter dem sammen til en ubrugelig klo.

Sådan er min familie. De maser sig ind lige der mellem mine tanker, gør dem ubrugelige for en tid, gør mig frustreret for en tid og fordrejer mig. Men de forvandler sig, når studeren forsvinder og de bliver et minde.

De er det harpiks der holder mig fast mod målet, der griber mig når jeg er ved at tabe bolden. De er lige så vigtige for at jeg vinder mit livs kamp, som så meget andet.

Og om 1000 år er de en forstenet klump af et minde, gyldent og elegant. Et fossil fra en fortid, som en kan finde i vandkanten - føle sig forundret og beriget over. Bære dem som en fingerering, med stolthed og ære ud i verden.

Skriv kommentar

Teksten er publiceret 30/12-2015 10:27 af Didde Knudsen og er kategoriseret under Blandede tekster.
Teksten er på 166 ord og lix-tallet er 33.

Log på for at skrive en kommentar til denne tekst. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.

Log på for at læse kommentarer til denne tekst. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.E-bogen kan læses på iPad, iPhone, iPod Touch og Mac, samt andre e-bogslæsere som understøtter EPUB-format.

EPUB (kort for electronic publication; alternativt ePub, EPub eller epub, hvor "EPUB" er foretrukket af formatejeren) er en fri og åben e-bogsstandard af International Digital Publishing Forum (IDPF). Filen har filendelsen .epub. EPUB er designet til ikke at være formateret til et bestemt papirformat, hvilket betyder at e-bogen dynamisk kan formateres til den enkelte e-bogslæsers orientering, skærmstørrelse og skærmopløsning.