2'Den'
Jeg står med det kølige metal mellem fingrene, skinnende, jeg har... [...]
Kortprosa
8 år siden

Puls: 0,0

Publiceret: 0
Afgivet: 0
Modtaget: 0
Rasmus Elmstrøm (f. 1998)
Jeg står med det kølige metal mellem fingrene, skinnende, jeg har aldrig troet at det skulle ende på denne måde, troede aldrig jeg skulle bruge den til at slutte det hele, jeg gør verden en tjeneste, det er det jeg fortæller mig selv, han er selv ude om det, jeg trykker på aftrækkeren, aftrækkeren sætter hammeren af, hammeren rammer kuglen, efter en mindre eksplosion, og efter noget tid i luften ville kuglen ramme ham, penentrere hans hud, igennem kødet og forhåbentligt ramme et par organer og til sidst slutte hans liv, han ved jo hvordan det sker, han har selv prøvet det, bare ikke på sin egen krop.
   Ka' godt være at vi er en familie, sat sammen af vores blod, men vi er ikke ens, han gør det af nydelse, jeg gør det af nødvendighed, han har ikke fortjent at være her mere, han skal videre, til et andet sted.
   Jeg går ind i spisestuen hvor han og de andre sidder, griner, snakker og generelt bare hygger sig, gid jeg kunne have det sådan igen, men ikke efter det han gjorde, jeg kan ikke bare se mellem fingerne med det, han har ødelagt mange liv, nu vil jeg give ham igen, for alt han har gjort.
   Jeg mærker mine ben blive tungere og tungere for hvert skridt jeg tager, det knirkende trægulv tager ingen gidsler, jeg er fanget som en flue i et spin, jeg skal bare lige rundt om hjørnet, jeg hører deres sammentale, bare ligegyldig snak om biler eller sport eller noget andet dumt, da jeg træder ind i rummet kigger de alle på mig, med en brændende angst i mine øjne, nervøsitet og skræk, de prøver at snakke med mig, råber af mig, det eneste jeg hører er hans kølige, klare og klamme ord, verden fryser for hans fødder, han rejser sig, jeg er frossen, fanget i hans spind, han kigger mig dybt i øjnene imens han fortære mig levende med hans ord.
   Han giver mig et sekunds klarhed, et sekund hvor jeg slipper ud af kulden og hans spind.
   Metallet der stadig kurrer i mine hænder ændre retning, den ved at det ikke være sådan at det skal ende, men det skal den ikke bestemme, i det ene sekund bliver vores verden ændret, metallet rammer nogle tænder, jeg lukker mine øjne, føler en frihed som jeg aldrig har haft før, jeg er i kontrol, min finger klemmer hårdt på aftrækkeren.
   En tåre triller fra mit øje i dette ene sekund.

Skriv kommentar

Teksten er publiceret 03/05-2016 09:30 af Rasmus Elmstrøm (Elmstrømmen) og er kategoriseret under Kortprosa.
Teksten er på 415 ord og lix-tallet er 71.

Log på for at skrive en kommentar til denne tekst. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.

Log på for at læse kommentarer til denne tekst. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.



E-bogen kan læses på iPad, iPhone, iPod Touch og Mac, samt andre e-bogslæsere som understøtter EPUB-format.

EPUB (kort for electronic publication; alternativt ePub, EPub eller epub, hvor "EPUB" er foretrukket af formatejeren) er en fri og åben e-bogsstandard af International Digital Publishing Forum (IDPF). Filen har filendelsen .epub. EPUB er designet til ikke at være formateret til et bestemt papirformat, hvilket betyder at e-bogen dynamisk kan formateres til den enkelte e-bogslæsers orientering, skærmstørrelse og skærmopløsning.