6Cd'en
Jeg brænder dig en cd med alle de ting jeg aldrig har kunne sige · ... [...]
Digte
7 år siden
4Menneskelige træk
Dine øjne der glimter i måneskinnets dybe mørke havoverflade er s... [...]
Digte
7 år siden

Puls: 0,0

Publiceret: 0
Afgivet: 0
Modtaget: 0
William Hvilsom (f. 1998)
Dine øjne der glimter i måneskinnets dybe mørke havoverflade er så dragende at bare et hurtigt henkastet blik er nok til at drukne selv den stærkeste svømmer men jeg er ligeglad for når jeg ser ind i dine krystaller som vi dødelige ville kalde øjne får jeg lyst til at drukne bare for at få din opmærksomhed.

dine små silke ligne læber med farven som et sommer kirsebær imens de bær vægten af en pulserne cigaret du så elegant inddrager i dit liv for mig til at føle sig så misundelig for jeg ville gøre alt for at være den smøg der får lov til at blidt strejfe dine læber og mærke din flyvske sjæl og dit indre.

Din krop er et landskab af skønhed som jeg forevigt kan fare vild i, måden du er skabt på er så fortryllende at selv ikke solsystemets uendelige udefinerbare aspekter af det menneskelige ord smuk er beskrivende nok, ingen kræfter er stærke nok til at kunne trække mine opslugte øjne væk fra dit tempel af skønhed.

Skriv kommentar

Teksten er publiceret 23/06-2016 08:56 af William Hvilsom (William H Hvilsom) og er kategoriseret under Digte.

Log på for at skrive en kommentar til denne tekst. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.

Log på for at læse kommentarer til denne tekst. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.



E-bogen kan læses på iPad, iPhone, iPod Touch og Mac, samt andre e-bogslæsere som understøtter EPUB-format.

EPUB (kort for electronic publication; alternativt ePub, EPub eller epub, hvor "EPUB" er foretrukket af formatejeren) er en fri og åben e-bogsstandard af International Digital Publishing Forum (IDPF). Filen har filendelsen .epub. EPUB er designet til ikke at være formateret til et bestemt papirformat, hvilket betyder at e-bogen dynamisk kan formateres til den enkelte e-bogslæsers orientering, skærmstørrelse og skærmopløsning.