Genganere


5 år siden 4 kommentarer Fantasy sanser tristhed spøgelser

2Årsdagen
I Rom hvor jeg nu sidder. · I en sofa lavet af læder. · Et tykt tæppe... [...]
Digte · rim, glæde, kærester
4 måneder, 11 dage siden
2Ondskab - Lad retfærdigheden ske fyldest
Jeg pakkede langsomt mine ting sammen og gik ud til bilen. 'Sikke... [...]
Noveller · ondskab, mord, familie
3 år siden
4At hører til
At hører til · Hører jeg til? · At hører til · Er dette min endelige de... [...]
Digte · fremmede, jesus
3 år siden
4Jeg ville ønske
Jeg ville ønske i ikke elskede mig · Det ved jeg i gør, men det gør... [...]
Digte · kærlighedslængsel, usikkerhed, smerte
3 år siden

Puls: 4,8

Publiceret: 0
Afgivet: 0
Modtaget: 0
Maria Jespersen (f. 2000)
Det var mørk nat, og det her var nok ikke en god ide. Der var mange af de der gennemsigtige og uhyggelige, gengangere over alt. Jeg kunne høre de rædselsvækkende skrig, fra en ny født baby der døde i sin mors arme. blomsterne havde alle mulige farver, blå, rød og gul, men de var alligevel så dystre. Gravene var fyldt med ukrudt og andet skrammel. Lyden af fodtrin forfulgte mig. Lige meget hvor jeg kikkede hen stirrede tomme, uhyggelige blikke på mig. Regnen dryppede ned i mit hår. Stenene under mig knirkede. Det hele var så dystert og uhyggeligt. Der lugtede af jord og død. Pludselig er der en der rusker i mig. jeg kunne mærke kulde om mit hjerte jeg gled væk, jeg kunne ikke høre hvad han sagde til mig. Jeg kunne kun se ham tale og ruske i mig. Jeg mærkede ingenting. Kun kulden om mit hjerte. Så passede det? Jeg havde altså rørt ved spøgelse slimet? Gengangerene tog mig væk. Langt væk.

Skriv kommentar

Teksten er publiceret 31/07-2016 18:36 af Maria Jespersen (riepige2) og er kategoriseret under Fantasy.
Teksten er på 166 ord og lix-tallet er 24.

Log på for at skrive en kommentar til denne tekst. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.

Log på for at læse kommentarer til denne tekst. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.E-bogen kan læses på iPad, iPhone, iPod Touch og Mac, samt andre e-bogslæsere som understøtter EPUB-format.

EPUB (kort for electronic publication; alternativt ePub, EPub eller epub, hvor "EPUB" er foretrukket af formatejeren) er en fri og åben e-bogsstandard af International Digital Publishing Forum (IDPF). Filen har filendelsen .epub. EPUB er designet til ikke at være formateret til et bestemt papirformat, hvilket betyder at e-bogen dynamisk kan formateres til den enkelte e-bogslæsers orientering, skærmstørrelse og skærmopløsning.