1En orange kasket
11.853 meter tilbage, opstigningen ville vare ca. 9 timer og i de... [...]
Kortprosa
7 år siden
1Tiden
Lad os sammen gå tilbage i tiden. Tilbage til dengang cyklen var ... [...]
Blandede tekster
7 år siden

Puls: 0,0

Publiceret: 0
Afgivet: 0
Modtaget: 0
Kenny Bak (f. 1990)
Lad os sammen gå tilbage i tiden. Tilbage til dengang cyklen var det primære transportmiddel, tilbage til da Ole var ung og tiden aldrig var noget problem. Du tror det ikke, men dengang brugte folk tiden på at være sammen, sammen! Man mødtes til kaffeslabberas, lune håndbajere og skævt smørrebrød i varme omgivelser. Dengang var der tid til at have tid, og folk tog sig tid til at tage sig tid. Ikke som i dag, hvor folk er sammen uden at være sammen, sammen uden at veksle et ord, men hvor de hver især sidder i deres egen lille boble, kun oplyst af det blålige skær, fra den allesteds værende lille kasse med adgang til det underfundige verdensspænd der i daglig tale går under internettet. Engang vidste man ikke alt, men i dag, kan man lade som om man ved alt. Ellers spørger vi bare Siri. Kunne vi på nogen måde vende tilbage til dengang tiden ikke var noget problem, tilbage til dengang hvor cyklen var det primære transportmiddel, kan vi gå tilbage i tiden til dengang Ole var ung. Eller er det for sent at fjerne os fra smartphones, smart-tv's og smart samvær.
Forfatterbemærkninger
Denne tekst er skrevet til en skriveaften ud fra tre emner der er tilfældigt trukket blandt 60 emner. Herefter 10 minutters skrivetid.

Skriv kommentar

Teksten er publiceret 17/10-2016 14:39 af Kenny Bak (Kejoh54) og er kategoriseret under Blandede tekster.
Teksten er på 195 ord og lix-tallet er 36.

Log på for at skrive en kommentar til denne tekst. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.

Log på for at læse kommentarer til denne tekst. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.



E-bogen kan læses på iPad, iPhone, iPod Touch og Mac, samt andre e-bogslæsere som understøtter EPUB-format.

EPUB (kort for electronic publication; alternativt ePub, EPub eller epub, hvor "EPUB" er foretrukket af formatejeren) er en fri og åben e-bogsstandard af International Digital Publishing Forum (IDPF). Filen har filendelsen .epub. EPUB er designet til ikke at være formateret til et bestemt papirformat, hvilket betyder at e-bogen dynamisk kan formateres til den enkelte e-bogslæsers orientering, skærmstørrelse og skærmopløsning.