5Godnatsang for børn (synges af de 97% klima...
Mel: Jeg er en papeg"blå"øje fra Amerika · Trods jorden nu er rund,... [...]
Rim og vers
2 år siden
4Tungsind
Det trykker bag øjnene. I halsen sidder en klump. Mundvigene pege... [...]
Blandede tekster
2 år siden
3Kunsten at leve
Her gik jeg rundt og støvede lidt af på gammel hylde · og tænkte på... [...]
Rim og vers
2 år siden
8Én ulykke kommer sjældent alene (Limerick)
En murersvend fra Karise · som snublede over en flise · fik armen i g... [...]
Rim og vers
3 år siden

Puls: 0,0

Publiceret: 0
Afgivet: 0
Modtaget: 0
Erik Jørgensen (f. 1974)
Det trykker bag øjnene. I halsen sidder en klump. Mundvigene peger nedad. Åndedrættet er stille og opgivende. Det er sket så meget godt i dag. De kære små, som de dog legede. Solen har skinnet. Ros på jobbet. Hvorfor denne tristhed, hvorfor denne udmarvende følelse af at være indebrændt og dybest set ingen taknemmelighed at kunne finde for alt det positive der sker omkring mig hvert sekund, hvis jeg er opmærksom. Denne følelse af ensomhed og være forladt, ikke at blive mødt i mine tanker og ikke at have nogen at dele glæderne med. Hvornår vender det dog tilbage, glæden ved livet, lysten til at leve og evnen til at være positiv og glædes over de små ting. Måske aldrig, måske i morgen. Måske gennem et medicinglas. Selvleden, selvmedlidenheden, katastrofetankerne, ak. De virker så urokkelige. Kast et lys over mig.

Skriv kommentar

Teksten er publiceret 24/01-2017 18:03 af Erik Jørgensen (Erik7451) og er kategoriseret under Blandede tekster.
Teksten er på 140 ord og lix-tallet er 28.

Log på for at skrive en kommentar til denne tekst. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.

Log på for at læse kommentarer til denne tekst. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.E-bogen kan læses på iPad, iPhone, iPod Touch og Mac, samt andre e-bogslæsere som understøtter EPUB-format.

EPUB (kort for electronic publication; alternativt ePub, EPub eller epub, hvor "EPUB" er foretrukket af formatejeren) er en fri og åben e-bogsstandard af International Digital Publishing Forum (IDPF). Filen har filendelsen .epub. EPUB er designet til ikke at være formateret til et bestemt papirformat, hvilket betyder at e-bogen dynamisk kan formateres til den enkelte e-bogslæsers orientering, skærmstørrelse og skærmopløsning.