Brev til en ven


2 år siden 5 kommentarer Blandede tekster mod afmagt eksistentielt

2Drømme
Drømmene er de tråde, · som lyksalighedens net · er spundet af · :-)
Aforismer og gruk · lyksalighed
1 måned, 13 dage siden
2Krydderi
Undtagelserne er krydderiet på livets kedsommelighed
Aforismer og gruk · tanke
1 måned, 22 dage siden
4Alle snakker om det!
Alverdens forskere ved det alle. · Regeringerne ved det alle. · Medie... [...]
Digte · klimabevidsthed
4 måneder, 9 dage siden
5Stille stunder
Det er i de stille tænksomme stunder, · at tankerne kommer og pirre... [...]
Digte · fortid, nutid, fremtid
4 måneder, 23 dage siden

Puls: 15,7

Publiceret: 2
Afgivet: 2
Modtaget: 11
Nils Højsager-Jessen (f. 1956)
Jeg har nu kæmpet med dig, grædt med dig og for dig, følt med dig, været der for dig, gennem din156 siders gode beskrivelse af dit forløb. Skræmmende læsning. Jeg kan ikke andet end at beundre dit mod, din vilje og din kamgejst.

Tårer har trillet ned ad mine kinder og jeg har så usigeligt gerne have været der og kæmpet med dig. Jeg beundrer dig, din mand, dine børn og alle de mennesker i dine omgivelser, der har støttet og hjulpet dig igennem den svære tid, de hårde behandlinger og de mange følelser du har måttet gennemleve. Du har været igennem alle følelser i hele registret og du er kommet stærkere ud på den anden side.

Jeg er fuld af beundring for dig, og ville sådan ønske, at jeg også havde kunnet være der for dig. Det du skriver er godt og gribende beskrevet. Du er i sandhed en gudinde i mine øjne intet andet og intet mindre.

Sidder tilbage med vrede mod dem der ikke troede på dig og lod dig lide i så mange år, inden den rette person tog affære, tog dig alvorligt og hjalp dig videre mod en helbredelse af kræften.

Sidder også tilbage med dyb taknemmelighed til alle dem, der hjalp dig igennem denne så svære tid i dit liv.

Jeg vil være der for dig, hjælpe, trøste og give dig styrke alle de steder der er behov og alle de steder hvor du måtte have brug for det. Være din støtte i et og alt. Åh gud, hvor jeg bare beundrer dig endnu mere efter at have læst dette.

Jeg mærkede tydeligt den afgrund du blev hjulpet væk fra og jeg forstår hvor du fandt troen på dig selv og din egen styrke. Hvis det er muligt at få styrke fra andre, så brug min styrke så meget du kan. Jeg er og vil altid være her for dig.

Med et ønske om alt godt for dig
Din ven
Forfatterbemærkninger
cancer, overlevelse og bearbejdning

Skriv kommentar

Teksten er publiceret 10/11-2017 21:58 af Nils Højsager-Jessen (storyteller) og er kategoriseret under Blandede tekster.
Teksten er på 326 ord og lix-tallet er 31.

Log på for at skrive en kommentar til denne tekst. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.

Log på for at læse kommentarer til denne tekst. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.E-bogen kan læses på iPad, iPhone, iPod Touch og Mac, samt andre e-bogslæsere som understøtter EPUB-format.

EPUB (kort for electronic publication; alternativt ePub, EPub eller epub, hvor "EPUB" er foretrukket af formatejeren) er en fri og åben e-bogsstandard af International Digital Publishing Forum (IDPF). Filen har filendelsen .epub. EPUB er designet til ikke at være formateret til et bestemt papirformat, hvilket betyder at e-bogen dynamisk kan formateres til den enkelte e-bogslæsers orientering, skærmstørrelse og skærmopløsning.