30 sekunder af mit liv


6 år siden 3 kommentarer Blandede tekster kærlighed ægte kærlighed ægteskab

7Perception
Nogle gange er det vi hører · ikke det vi ser · og nogle gange er det... [...]
Aforismer og gruk · eftertænksomhed
1 år, 9 måneder siden
6Soldat
"Krigen er det sted, hvor unge mennesker, der ikke kender hinande... [...]
Klummen · civilisation
2 år siden
1For helvede da
Håbefulde og lidt naive demokrater, · der lever deres eget livs tot... [...]
Digte · ukraine
2 år siden
5Løgnen
Jeg fyrer bare løgnen af selv om jeg ved, · at alle de andre også v... [...]
Digte · løgnen
2 år siden
5Jeg ser
Jeg ser op mod den danske himmel, · med store hvide skyer der drive... [...]
Digte · ukraine
2 år siden
2Når alt går i fisk
Så nærmede den store forårs konkurrence sig endelig og jeg måtte ... [...]
Blandede tekster · fisketur
2 år siden
5Hængerøve og hundehandlere
Kritik af alt og alle · er blevet det nye "in", · alt mødes og kommen... [...]
Digte · nyheder
2 år siden

Puls: 3,0

Publiceret: 0
Afgivet: 0
Modtaget: 0
Nils Højsager-Jessen (f. 1956)
Jeg vågner langsomt, kæmper mig ud af drømmenes rige og ser over på dig. Jeg vender mig stille, vil ikke forstyrre dig. Ligger mig med hovedet støttet af albuen og ser ind i himmeriget. Du ligger der ved siden af mig i sengen. Smuk som den dag jeg mødte dig, som den dag vore øjne fandt hinanden. Smuk som den dag mit liv blev ændret for evigt. Jeg fandt evigheden i dine øjne, i det blik jeg fik, da vore øjne for første gang mødtes. Nu hvor jeg ligger her og ser på dig, mærker jeg stadig - altid - evigheden, lykken og kærligheden til dig.

Den lette sommerdyne er gledet af din overkrop og jeg beundrer din nakke og din skulder. Du vender dig lidt i sengen og din nakkes blide form bliver mere tydelig, mere udpræget, mere lokkende.

Skal jeg ae din skulder? Nej, jeg vil ikke forstyrre dette magiske øjeblik.

Jeg vil bare ligge her, se på dig, nyde dig og mærke disse vilde følelser for dig suse rundt i min krop. Kærligheden til dig min drøm - mit livs drøm. Taknemmelighed for - at vi blev et vi. Glæden over at du valgte som du gjorde - valgte mig.

Du vender dig i søvne, vender dig om mod mig. Dit lyse hår er lidt uglet, og omkranser dit ansigt, som den perfekte ramme til det smukkeste maleri i min verden. Du drømmer kan jeg se på de små trækninger i dit ansigt, du smiler i søvne og dit smil sender små lyn af glæde dybt ind i mig. Din tunge fugter i søvne dine sensuelle læber og jeg længes efter endnu et kys fra din dejlige mund - tusinde kys.

Skal jeg kysse dig, kysse din mund? Nej, jeg vil ikke forstyrre dette vidunderlige udtryk i dit ansigt.

Nu strækker du dig, rækker den ene arm op mod loftet og strækker ud. Dynen glider længere ned og afslører dine dejlige bryster, der ændrer formen jo mere du strækker dig. De peger med deres smukke former lokkende ned mod din mave. Mod din dejligt hvælvede mave med den smukke navle, der nu er kommet frem under dynen og varmt lokker og indbyder på samme tid.

Så åbner du langsomt øjnene og ser lige ind i mit ansigt. Jeg fortaber mig i disse himmelblå ovale øjne med disse mystiske stænk af smaragder i dem. Jeg elsker dem, elsker dig, jeg elsker. Et smil bryder dit ansigt, og du hvisker blidt med en stemme, der minder mig om englenes sang. "Skat, er du allerede vågen"? Din stemme og dine ord rammer mig, bryder de tusinde af tanker der suser rundt i mit tankeunivers - vores univers. Inden jeg når at svare, tager du med begge hænder om mit hoved og trækker mig ned i din favn, presser mit hoved ind mod den øverste del af din mave, lige under dit dejlige bryst.

Skal jeg kærtegne dig? Nej, jeg vil ikke afbryde denne rejse ind i evigheden.
Forfatterbemærkninger
Prosaen der var grundlaget til mit sidste digt - skrevet for et par år siden.

Skriv kommentar

Teksten er publiceret 17/11-2017 17:18 af Nils Højsager-Jessen (storyteller) og er kategoriseret under Blandede tekster.
Teksten er på 498 ord og lix-tallet er 27.

Log på for at skrive en kommentar til denne tekst. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.

Log på for at læse kommentarer til denne tekst. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.



E-bogen kan læses på iPad, iPhone, iPod Touch og Mac, samt andre e-bogslæsere som understøtter EPUB-format.

EPUB (kort for electronic publication; alternativt ePub, EPub eller epub, hvor "EPUB" er foretrukket af formatejeren) er en fri og åben e-bogsstandard af International Digital Publishing Forum (IDPF). Filen har filendelsen .epub. EPUB er designet til ikke at være formateret til et bestemt papirformat, hvilket betyder at e-bogen dynamisk kan formateres til den enkelte e-bogslæsers orientering, skærmstørrelse og skærmopløsning.