2Bænken
Jeg ved ikke hvad jeg laver. · Jeg sidder her og venter på dig. · Ven... [...]
Digte
10 måneder, 22 dage siden
4Længe siden
Kære M · Meget er sket i mit liv siden sidst, men en ting der ikke ... [...]
Blandede tekster
11 måneder, 21 dage siden
3Det u-sendte brev
Kære M. · Jeg savner dig, jeg savner dig rigtig meget. · Det er efter... [...]
Blandede tekster · fortid, kærlighedspladder, savn
1 år, 2 måneder siden
3Min første kærlighed
Jeg kan huske første gang jeg så dig. · Jeg syntes du var lav. · og d... [...]
Blandede tekster
1 år, 5 måneder siden

Puls: 2,4

Publiceret: 0
Afgivet: 0
Modtaget: 0
Amalie S. Hjarsen (f. 2000)
Det værste ved tid er, at den kan gå forfærdeligt langsomt. Det bedste ved tid er, at den har den skønne evne at vise, hvad der virkelig betyder noget.

Det værste ved styrke er, at du har brug for det til at overleve. Det bedste ved styrke er, at du overlever ved at have det.

Det værste ved håb er, at nogle gange er det det eneste, du har. Det bedste ved det er, at hvis du har håb, har du alting.

Det værste ved accept er, at vi altid søger det. Det bedste ved det er, at når vi finder den, går det op for os, at vi ikke behøver den.

Det værste ved venner er, at du ikke ved, hvem der er ægte. Det bedste ved venner er, at når det virkelig gælder, viser de ægte sig.

Det værste ved kærlighed er, at du ikke kan finde den. Det bedste ved kærlighed er, at du ikke kan
tvinge den, du falder bare.

Det værste ved fremtiden er, at den er uforudsigelig. Det bedste ved den er, at du ikke behøver forudsige den, for det eneste du skal gøre er at skabe den.

Det værste ved ord er, at de kan gøre ondt. Det bedste ved ord er at, de kan beskrive ting, følelser og oplevelser som intet andet.

Det værste ved fejl er, at folk tror det er dårligt. Det bedste ved fejl er, at jeg aldrig ville få skrevet noget, hvis jeg undgik dem.

Skriv kommentar

Teksten er publiceret 09/03-2018 07:34 af Amalie S. Hjarsen (Malle2684) og er kategoriseret under Digte.
Teksten er på 247 ord og lix-tallet er 22.

Log på for at skrive en kommentar til denne tekst. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.

Log på for at læse kommentarer til denne tekst. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.E-bogen kan læses på iPad, iPhone, iPod Touch og Mac, samt andre e-bogslæsere som understøtter EPUB-format.

EPUB (kort for electronic publication; alternativt ePub, EPub eller epub, hvor "EPUB" er foretrukket af formatejeren) er en fri og åben e-bogsstandard af International Digital Publishing Forum (IDPF). Filen har filendelsen .epub. EPUB er designet til ikke at være formateret til et bestemt papirformat, hvilket betyder at e-bogen dynamisk kan formateres til den enkelte e-bogslæsers orientering, skærmstørrelse og skærmopløsning.