1Israel i dag som i går
Jeremiah 31 - 31: Der kommer de dage, siger Herren, da jeg vil sl... [...]
Blandede tekster
11 dage siden
0Indien - ture ud i landet, afskedens time
Nu vidste vi med sikkerhed, at vores dage i Indien var talt. Vi o... [...]
Livshistorier
13 dage siden
1Indien - planer om fremtiden og et overfald
Planer om fremtiden · Efter jul og nytåret var over for anden gang,... [...]
Livshistorier
19 dage siden
2Påske og faste
Vi var kommet hen i april måned, luften flimrede for varme. Den s... [...]
Blandede tekster
28 dage siden

Puls: 51,8

Publiceret: 13
Afgivet: 29
Modtaget: 21
Inge Erhard (f. 1941)
I dømmen så jeg vores afdøde handikappede søn sidde som voksen i sin vogn. Dernefter blev han pludselig meget lille, en baby. Han begyndte at bevæge sig ligesom babys gør og voksede samtidig i størrelsen, alt imens han gjorde de bevægelser han aldrig kunne. Det hele skete meget hurtigt. I drømmen så jeg beundrende til, da han i normal størrelse stod på sine ben. Det var ligesom det at være handikappet var skubbet meget langt væk, ja, ligesom det ikke mere betød så meget.
   Jeg tror på visioner og drømme ligesom biblen lærer os. Jeg tror også, at himlen er en anden planet eller dimension. Jeg tror drømme har en betydning, og at vores søn oplevede det, han ikke fik her på jorden i himlen. Måske han også voksede meget hurtigt. Paulus siger: Ingen har set og hørt det, som Gud har for dem som tror på ham. Et andet sted siger han: I har ingen undskyldning for ikke at tror på Gud, for skabelsen har været synligt helt fra begyndelsen. Jeg ser det også sådan. Det er svært for mig, at forstå folk som fuldstændig aflæner alt som har med den tre enige Gud at gøre. I sidste ende vil Gud også bevise, at det er som biblen siger.
Forfatterbemærkninger
Jeg drømte det her til morgen og tror på det jeg har skrevet. Samtidig respektere jeg dem som ikke kan følge med i den retning, men Jeg tror også, at hvis man vil søge efter sandhed, retfærdighed og visdom så vil man finde det.

Skriv kommentar

Teksten er publiceret 12/03-2018 13:42 af Inge Erhard (Inghard) og er kategoriseret under Livshistorier.
Teksten er på 210 ord og lix-tallet er 26.

Log på for at skrive en kommentar til denne tekst. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.

Log på for at læse kommentarer til denne tekst. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.



E-bogen kan læses på iPad, iPhone, iPod Touch og Mac, samt andre e-bogslæsere som understøtter EPUB-format.

EPUB (kort for electronic publication; alternativt ePub, EPub eller epub, hvor "EPUB" er foretrukket af formatejeren) er en fri og åben e-bogsstandard af International Digital Publishing Forum (IDPF). Filen har filendelsen .epub. EPUB er designet til ikke at være formateret til et bestemt papirformat, hvilket betyder at e-bogen dynamisk kan formateres til den enkelte e-bogslæsers orientering, skærmstørrelse og skærmopløsning.