4Blyanten
Hej og Velkommen til min nye personlige blog Bibiis Blog. · Du må m... [...]
Kortprosa
1 år, 3 måneder siden

Puls: 0,0

Publiceret: 0
Afgivet: 0
Modtaget: 0
Kirsten Husum (f. 1962)
Hej og Velkommen til min nye personlige blog Bibiis Blog.
   Du må meget gerne læse herinde. Jeg skriver om det, jeg synes er fedt. Også lidt om mig selv, så du ved, hvad du går ind til (smiler)

Jeg er en singelpige på 43, der altid har været på farten og elsker udfordringer på den fede måde. Man oplever jo ikke noget, hvis man ikke tager chancer i sit liv vel? Det mener jeg altså virkelig. Jeg har lige startet mit eget "busines", KonZepterne.dk. Tøj og smykker på nettet. Det er bare rigtig spændende. Du kan klikke på linket nederst på siden, der kan du også se et link til min billeddagbog.

Singelpigen
   JEG har valgt det, fordi jeg bare ikke har lyst til at skulle være hende, der giver service til alle andre. Ingen børn. Ikke sådan helt en beslutning, men nu er det bare uden børn. Også lidt besværligt at have børn. Dyrt osse. Jeg har heller ikke mødt ham prinsen, som jeg vil have børn med.

Der er SÅ mange spændende typer derude på nettet. Det gælder bare om at finde dem. Det er det sværeste. Et billede er bare ik altid et billede. Det har jeg selv mærket på min egen krop. Altså tag fx ham, jeg mødte, som jeg her bare vil kalde blyanten. Han var fandme ikke det, han udgav sig for at være på sin profil.


BLYANTEN
   30. oktober 2017 Singleliv og oplevelser

Det var sidste år, en aften i oktober, hvor jeg var inde for at tjekke. Der var en, altså ham, der havde sendt en besked. Tyren hed han. Cool type, super foto, tænkte jeg. Salgsdirektør, ingen børn, karriereagtig på den fede måde. Interesser: gode film, rejser, nyde livet. Søgte efter kvinder, "der kan tænke selv". Lød jo ok.
   Vi aftalte at mødes i byen og gik ud for at spise. Senere, hjemme hos ham, blev han så afsløret. WTF??
   Den var så lille, at man overhovedet ikke kunne mærke den! Sgu ikke andet end en blyant. Hold kæft hvor blev jeg sur. Fandme ik i orden. Jeg skulle have taget et billede af den. Fuck jeg skred, da jeg havde svinet ham til. Hvad tænker han??? Spild af tid. En hel aften uden der kom noget ud af det.


Kommentarer
   HenningH: LOL
   Sabrine Isabella: Du er en led fedeko. Hvad fanden tænker du på? Tænk dog på den stakkels mand, som du har ydmyget, fordi du er selvfed på den mest syge måde
   HenningH: LOL. Det er han sku da selv udenom
   Sabrine Isabella: og til dig Henning sgu da ik ok. Hvorfor forsvare du ham ik som mand
   Lissipigen: sikkert os løgn det med salgsdirektør
   Bente: sys øjnene er det vigtigste
   Sabrine Isabella: hvis øjne?
   Lissipigen: den var go
   Sabrine Isabella: WHAT???
   Maise89: Vi lever i et frit land og ham tyren ku jo bare la vær med det navn. Det ligner han prøver at vær noget han bare ik er
   Bibii: Hej alle sammen. Jeg er megaglad for alle jeres kommentarer, superlettet over at kunne dele min historie. Håber at I vil læse med i næste uge, hvor jeg har en skøn madopskrift og fortæller jer om min sidste date med en sosuhjælper fra Syrien. SES!!! ❤ ❤ ❤

Kh Bibii

Skriv kommentar

Teksten er publiceret 20/03-2018 08:48 af Kirsten Husum (Sprogblomst) og er kategoriseret under Kortprosa.
Teksten er på 544 ord og lix-tallet er 20.

Log på for at skrive en kommentar til denne tekst. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.

Log på for at læse kommentarer til denne tekst. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.E-bogen kan læses på iPad, iPhone, iPod Touch og Mac, samt andre e-bogslæsere som understøtter EPUB-format.

EPUB (kort for electronic publication; alternativt ePub, EPub eller epub, hvor "EPUB" er foretrukket af formatejeren) er en fri og åben e-bogsstandard af International Digital Publishing Forum (IDPF). Filen har filendelsen .epub. EPUB er designet til ikke at være formateret til et bestemt papirformat, hvilket betyder at e-bogen dynamisk kan formateres til den enkelte e-bogslæsers orientering, skærmstørrelse og skærmopløsning.