Vejledning på livets krydsveje


10 måneder, 20 dage siden 2 kommentarer Livshistorier

2Gør dit beste i stedet for at kritisere
Jeg kan ikke lade være med at tænke på, · hvor meget i livet vi kom... [...]
Digte
7 dage siden
1Er spådom okkult eller ikke?
For nylig ringede vores søn og fortalte følgende sand historie. E... [...]
Livshistorier
21 dage siden
0Salmernes bog 91
I Salmernes bog en og halvfems · er jeg lovet beskyttelse for alt s... [...]
Digte
29 dage siden
3Budskabet om fred på jorden
Budskabet om fred til vor velbehag, · er ikke alle og enhvers sag. · ... [...]
Rim og vers
1 måned, 16 dage siden
6Tidens hjul
Tiden drejer som et hjul, · intet er gemt eller skjult. · Det som har... [...]
Digte
1 måned, 23 dage siden
3Glædelig jul
Lyset kom på jorden ned · og viste os Gud kærlighed, · en kærlighed s... [...]
Digte
2 måneder, 1 dag siden

Puls: 55,7

Publiceret: 10
Afgivet: 31
Modtaget: 21
Inge Erhard (f. 1941)
Efter syv år i Singapore overvejede vi for alvor at tage tilbage til Svejts. Vi havde været på den svejtsiske ambassade og spurgt, om det var muligt, at tage en pige med til at hjælpe til med vores handikappede søn. Måske var jeg den som var mest ivrig efter at komme tilbage til Svejts, jeg tænkte på børnene, og at der kom et tidspunkt, hvor de havde brug for en god uddannelse. Hvorfor blev vi alligevel i Singapore. Det nye flyvekøkken, som de havde bygget på de sidste par år, var ved at være færdig, og man søgte en egnet chef.
   En eftermiddag fulgte jeg som sædvanlig vores datter til klaverundervisning. Vi var lidt sen på den ved ankomsten, derfor sagde jeg til hende:" Løb forud, jeg kommer, når jeg har betalt taxien.". Efter jeg havde betalt, fik jeg øje på en skoledreng, med en bøsse, som samlede ind til et godt formål. Jeg lagde et par dollar i bøssen, som jeg altid plejede at gøre. I det samme øjeblik kom en person stormende hen imod mig. Det gik så hurtigt, at jeg ikke nåede at se, hvordan vedkommende så ud, derfor ved jeg ikke, om det var en mand eller kvinde, måske var det en engel udsendt specielt for vores skyld. Vedkommende trykkede noget i hånden på mig og forsvandt i køen til taxistanden. Måbende stod jeg med en seddel i hånden. Jeg kunne, i underste, etage købe noget til en værdi af 20 dollar, at dømme efter hvad der stod på sedlen. Med en gang gik et lys op for mig, det hele var så enkelt, vores fremtid hang sammen med Guds princip om at give og få. Kirker mosher templer og synagoger er private indretninger her, det er derfor vigtig at give til underholdningen. Da vi kom hjem fra klaverundervisning sagde jeg til min mand." Det hele er meget enkelt, giv til kirken og Gud viser dig, hvordan fremtiden bliver". "Jeg giver når jeg har fået bonussen udbetalt", svarede han. "Hvorfor ikke give noget nu og skriv til kirken, at resten kommer senere", svarede jeg. Næste dag satte min mand sig ned og skrev et brev til kirken. I det øjeblik han satte sit navn under på checken, ringede telefonen, det var fra SATS flyvekøkken, de spurgte, om han kunne komme for et interview den følgende eftermiddag. Min mand stod et øjeblik måbende på gulvet, efter han havde lagt røret på, og i det øjeblik kom jeg ind ad døren, jeg havde været på indkøb. Han sagde:" Jeg må sige, at Gud lod ikke lod vente på sig, han havde alting parat, i det øjeblik jeg skrev under på checken, ringede telefonen" Vi tvivlede ikke på, at han ville få stillingen, og det fik han.
Forfatterbemærkninger
Når jeg skriver om mine sande oplevelser i livet, så undrer jeg mig over, hvorfor der er så mange som trækker den anden vej. Skidt eller godt man vil hellere prøve selv, det har vi også lov til, men hvorfor anklage Gud når det går skævt.

Skriv kommentar

Teksten er publiceret 02/04-2018 15:11 af Inge Erhard (Inghard) og er kategoriseret under Livshistorier.
Teksten er på 458 ord og lix-tallet er 32.

Log på for at skrive en kommentar til denne tekst. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.

Log på for at læse kommentarer til denne tekst. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.E-bogen kan læses på iPad, iPhone, iPod Touch og Mac, samt andre e-bogslæsere som understøtter EPUB-format.

EPUB (kort for electronic publication; alternativt ePub, EPub eller epub, hvor "EPUB" er foretrukket af formatejeren) er en fri og åben e-bogsstandard af International Digital Publishing Forum (IDPF). Filen har filendelsen .epub. EPUB er designet til ikke at være formateret til et bestemt papirformat, hvilket betyder at e-bogen dynamisk kan formateres til den enkelte e-bogslæsers orientering, skærmstørrelse og skærmopløsning.