Fra ingen til rigtig meget ansvar



1Fra ingen til rigtig meget ansvar
Min fortælling starter ca. 5,5 år tilbage i tiden, hvor jeg var 1... [...]
Blandede tekster
5 år siden

Puls: 0,0

Publiceret: 0
Afgivet: 0
Modtaget: 0
Chris Kleis (f. 1993)
Min fortælling starter ca. 5,5 år tilbage i tiden, hvor jeg var 18 år gammel og blev færdig med min gymnasielle uddannelse i min hjemby Skanderborg.
Dengang var alting så dejlig nemt; ingen kæreste, boede ved mine forældre, havde massere af venner, massere af fester at tage til og jeg skulle ikke stille mig til ansvar overfor nogle.

Jeg valgte efter min HHX uddannelse at blive elev, da jeg ikke magter det danske uddannelsessystem - det er en joke, hvis i spørger mig.
Min elevstilling var hos en Aarhusiansk virksomhed ved navn Firtal. Her fra blev mit liv ganske anderledes!

Hos Firtal fik jeg - trods min unge alder - rigtig meget ansvar rigtig hurtigt, og en elevløn er ikke noget prængenede, men rigtig meget for en 18 årig student, som boede hos sine forældre. Alting var pludselig blevet mere ægte.

Imens jeg var hos Firtal startede jeg mine første 2 virksomheder, sammen med en rigtig god fyr ved navn Christian. Alt sammen for at få mere PR og mere erfaring, som jeg heldigivis i dag har fået rigtig meget ud af.

Efter 3 år hos Firtal, hvor jeg gik fra elev til E-commerce manager for en +20 million kroners forretning, blev jeg meget bevidst om hvordan det overordnet ansvar stille og rolig tog over for rigtig mange andre elementer af ens liv.

F.eks. så jeg mine venner mindre, følte ikke jeg havde tid til en kæreste osv.

Jeg skiftede derfor job og i dag har jeg fundet en balance i mellem arbejde, fritidsinteresseret, musik karriere og meget mere.

Skriv kommentar

Teksten er publiceret 17/06-2018 09:42 af Chris Kleis og er kategoriseret under Blandede tekster.
Teksten er på 261 ord og lix-tallet er 33.

Log på for at skrive en kommentar til denne tekst. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.

Log på for at læse kommentarer til denne tekst. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.



E-bogen kan læses på iPad, iPhone, iPod Touch og Mac, samt andre e-bogslæsere som understøtter EPUB-format.

EPUB (kort for electronic publication; alternativt ePub, EPub eller epub, hvor "EPUB" er foretrukket af formatejeren) er en fri og åben e-bogsstandard af International Digital Publishing Forum (IDPF). Filen har filendelsen .epub. EPUB er designet til ikke at være formateret til et bestemt papirformat, hvilket betyder at e-bogen dynamisk kan formateres til den enkelte e-bogslæsers orientering, skærmstørrelse og skærmopløsning.