Kærlighedens veje


8 måneder, 28 dage siden 1 kommentar Rim og vers følelser

1Sprøde lyriske hagl
Morgenen starter i bruseren med morgengymnastik og sprød lyrik. T... [...]
Rim og vers · samfund
7 måneder, 26 dage siden
6Den indre celle
Intravenøst antibiotika tvunget i de grå årer. · Gammel livstil, so... [...]
Rim og vers · kamp
8 måneder, 3 dage siden
2Anoreksiens ansigt
Hun synes, at hun er for tyk under trøjen. · Hendes øjne væmmes, nå... [...]
Rim og vers · sygdom
8 måneder, 20 dage siden
1Kærlighedens veje
Fugle fra eksotiske lande synger. Jeg går i min ekstase, hvor jeg... [...]
Rim og vers · følelser
8 måneder, 28 dage siden

Puls: 0,0

Publiceret: 0
Afgivet: 0
Modtaget: 3
Kenneth Langkjær Steeltoft (f. 1986)
Fugle fra eksotiske lande synger. Jeg går i min ekstase, hvor jeg lystigt og livligt nynner. Berusende dufte og farverige blomster betager mig, det er sgu nu, sommeren begynder. Vinterens depressive dæmoner bliver jaget væk af grøn skovbund og englehvide anemoner. Kvinder i korte kjoler fylder mændenes kroppe med rovdyrsagtige hormoner. Jeg forstår dem, for jeg har en følelse, som ikke vil forsvinde igen. Én kvinde bliver ved med at håne mit sind. Hun er mageløs, som fuldmånens måneskin. Hun gør mig appetitligt høj. Jeg fanger mig selv i at dagdrømme, hvor jeg maler hendes yndige ansigt med elegante og blide penselstrøg. Ved hun mon, at hun er i sniperens sigtekorn? Det finder hun ud af, når hun læser dette digt, som er et af de mest gloende her på jorden. Nordens dronning er injiceret i mine sanser. Når hun er mig nær, så er det tæt på at mit dunkende hjerte standser. Hendes øjne er isblå, de drager mig som dybe skovsøer. Hun står knivskarpt, inklusiv det resterende tilbehør. Mon min kærlighed til hende bærer frugt? Hun er så blændende, at solen ikke tør' komme frem fra sin viadukt, fordi den ved, at den ikke kan skinne halvt så smukt. Mit livs fordybelse? Jeg tager det som en kærkommen nydelse.
Forfatterbemærkninger
Forelskelse

Skriv kommentar

Teksten er publiceret 27/06-2018 20:31 af Kenneth Langkjær Steeltoft (Ordkrigeren) og er kategoriseret under Rim og vers.
Teksten er på 211 ord og lix-tallet er 34.

Log på for at skrive en kommentar til denne tekst. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.

Log på for at læse kommentarer til denne tekst. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.E-bogen kan læses på iPad, iPhone, iPod Touch og Mac, samt andre e-bogslæsere som understøtter EPUB-format.

EPUB (kort for electronic publication; alternativt ePub, EPub eller epub, hvor "EPUB" er foretrukket af formatejeren) er en fri og åben e-bogsstandard af International Digital Publishing Forum (IDPF). Filen har filendelsen .epub. EPUB er designet til ikke at være formateret til et bestemt papirformat, hvilket betyder at e-bogen dynamisk kan formateres til den enkelte e-bogslæsers orientering, skærmstørrelse og skærmopløsning.