2Fire år Trump
Først blev han moked, men da han var færdig med sin tale, var all... [...]
Blandede tekster
1 dag, 7 timer siden
3En spadseretur
Livet er skønt med virus eller ikke, · jeg nyder de lyse gode øjebl... [...]
Digte
9 dage siden
1Politik
Trump eller Biden · Den ene bider den anden triumfere. · Alle og enhv... [...]
Rim og vers
24 dage siden
0Forsoningsdagen 4 oktober 2020
Yom Kippur, forsoningsdagen, begynder 10 dage før på dagen Rosh H... [...]
Blandede tekster
1 måned siden

Puls: 67,2

Publiceret: 10
Afgivet: 42
Modtaget: 21
Inge Erhard (f. 1941)
Præsten begyndte engang sin prædik med: Er I alle lige så retfærdige som Paulus, nogen strakte hånden op, han fortsatte med, er I også lige så retfærdige som Jesus, kun få strakte en hånd op. Præsten forsatte: Det beviser kun, hvor lidt i lærte sidste søndag. Når en hund får små, har den hvalpe ikke noget andet, når vi er født på ny, som Jesus byder os i Johannes evangeliet, så har vi fået Jesus retfærdighed, også selv om vi ikke er helt perfekte i det daglige. Jesus blod dækker os, og Gud ser i os Jesus retfærdighed. Vores liv er gemt i ham, vi blev ikke alene født på ny, vi døde også med ham på krydset. I Guds åsyn er det en stor synd, det er også den største synd nævnt i biblen, ikke at antage det han frivillig gav til hele verden sin førstefødte søn Jesus Kristus.
Forfatterbemærkninger
Johannes Evangeliet 3 - 5.

Skriv kommentar

Teksten er publiceret 08/10-2018 19:13 af Inge Erhard (Inghard) og er kategoriseret under Livshistorier.
Teksten er på 150 ord og lix-tallet er 33.

Log på for at skrive en kommentar til denne tekst. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.

Log på for at læse kommentarer til denne tekst. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.E-bogen kan læses på iPad, iPhone, iPod Touch og Mac, samt andre e-bogslæsere som understøtter EPUB-format.

EPUB (kort for electronic publication; alternativt ePub, EPub eller epub, hvor "EPUB" er foretrukket af formatejeren) er en fri og åben e-bogsstandard af International Digital Publishing Forum (IDPF). Filen har filendelsen .epub. EPUB er designet til ikke at være formateret til et bestemt papirformat, hvilket betyder at e-bogen dynamisk kan formateres til den enkelte e-bogslæsers orientering, skærmstørrelse og skærmopløsning.