Firetyvende november totusindeogatten


5 måneder, 25 dage siden 1 kommentar Blandede tekster virkelighed kvinder tanker

1Firetyvende november totusindeogatten
Jeg læner nakken tilbage, alt jeg kan se er mørket. Langt ude i d... [...]
Blandede tekster · virkelighed, kvinder, tanker
5 måneder, 25 dage siden
4Stjerner og satellitter
Leder mørket mod mig som er hun min elsker, · en enkelt gang hun to... [...]
Digte · parforhold, tanker, eksistentielt
2 år siden
7Helium
Jeg ånder ind fra den ballon som jeg har · suger luften ind i lunge... [...]
Rim og vers · eksistentialisme, reflektion, skæbne
2 år siden
9Oxygène P2
Mit hjerte hamre hurtigt, meget hurtigt · Jeg løber op af en trappe... [...]
Digte · drømme, eksistentielt, flugt
2 år siden
7Lys som solen
Jeg vil gerne være alene i en tid · føle jorden ånde omkring mig. · J... [...]
Digte
2 år siden

Puls: 2,4

Publiceret: 0
Afgivet: 0
Modtaget: 0
Marianne Maria Marie Toft (f. 1995)
Jeg læner nakken tilbage, alt jeg kan se er mørket. Langt ude i det fjerne, kan jeg se må lysglimt af stjerner der funkler. Små tindrende stjerner. Jeg fjerner håret fra mine øjne og stryger det om bag ved mit øre, som om jeg kærtegnede mig selv. Straks derefter kommer jeg hænderne i lommen. Jeg kan mærke vinden smyge sig om mine ben, mærke hvordan kulden trænger ind gennem mine fine nylonstrømper og får hårene på min krop til at rejse sig. Ståpels. Jeg trækker den kolde luft helt ind i lungerne og ånder lettet ud igen. Jeg får lyst til at lægge mig på jorden, som da man lavede engle i sneen dengang man var barn. Det er begyndt at regne, så jeg tilsidesætter trangen, for ikke at gøre mig syg og lader i stedet regnen falde på mine kinder. Jeg bliver stående et stykke tid, indtil vejrforholdende overdøver tildragelsen af mørkets nærvær. Jeg er pludselig i et lidt vemodigt humør og kan ikke helt finde ud af om de små pæreformede væskemængder på mine kinder kun er regn eller der måske har forvildet sig en tåre forbi. Jeg græder ikke for noget, men heller ikke for ingenting. Det er i tiden bare lidt svært at finde ud af, hvorfor vandet i mine øjne løber, når jeg nu egentlig synes, at jeg har det ganske udemærket. Kroppen den sitre og hårene på min krop rejser sig igen, derfor beslutter jeg mig, for at vandre ind i varmen igen - tilbage til lænestolen.

Indenfor spiler Coco O. i radioen. "I bled for you - but you left me wanting more". Jeg er sengefærdig og burde i virkeligheden spankulere ind til mine lagner. Alligevel bliver jeg siddende i den koksgrå lænestol, mens jeg nyder de sorgmodige moltoner. "Now I realize I am not immortal" Cocos frodige stemme synger videre, smyger sig ind i mine øregange og poder dem med frotté. Aldrig før har jeg været så interesseret i en kvindestemme som nu; en kvindestemmeder kan give mig gåsehud og kuldegysninger. Du, Coco, efterlader mig ikke forblødt af din begavelse, men du har udentvivl efterladt mig i længsel efter mere.
Forfatterbemærkninger
Tanker fra en aftenstund.

Skriv kommentar

Teksten er publiceret 24/11-2018 21:56 af Marianne Maria Marie Toft og er kategoriseret under Blandede tekster.
Teksten er på 358 ord og lix-tallet er 33.

Log på for at skrive en kommentar til denne tekst. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.

Log på for at læse kommentarer til denne tekst. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.E-bogen kan læses på iPad, iPhone, iPod Touch og Mac, samt andre e-bogslæsere som understøtter EPUB-format.

EPUB (kort for electronic publication; alternativt ePub, EPub eller epub, hvor "EPUB" er foretrukket af formatejeren) er en fri og åben e-bogsstandard af International Digital Publishing Forum (IDPF). Filen har filendelsen .epub. EPUB er designet til ikke at være formateret til et bestemt papirformat, hvilket betyder at e-bogen dynamisk kan formateres til den enkelte e-bogslæsers orientering, skærmstørrelse og skærmopløsning.