1Et portræt af en kriger
Jeg har altid kæmpet for at holde mig på toppen og være klar til ... [...]
Blandede tekster
3 år siden
3Den Vrede Rengøringsdame
(Hun er lige blevet hundset med af tjeneren.) · Bare lige én bemærk... [...]
Blandede tekster
3 år siden
3I Danmark er jeg født?..
Danskhed · kan være svær at definere · Dansked · er ikke nødvendigvis d... [...]
Digte
4 år siden
1Fanget i en Drøm - Kapitel 2
Imens jeg sidder på sengekanten, mærker jeg, at jeg stadigvæk er ... [...]
Romaner
4 år siden

Puls: 0,0

Publiceret: 0
Afgivet: 0
Modtaget: 0
Sarah Emilie Sloth Thorup (f. 1991)
(Hun er lige blevet hundset med af tjeneren.)

Bare lige én bemærkning til, så springer jeg i luften.
Jeg tager mig af alt det praktiske her om bord, dag ud og dag ind arbejder jeg røven i laser, og hvad er takken? Til den laveste hyre muligt. Jeg står nogle gange i lort til knæene. Dagene virker så lange og uudholdelige. Aldrig nogen glæde, aldrig noget trøstende ord. Mit liv er til for at tjeneandre, hoppe og springe for dem og alligevel får jeg aldrig så meget som bare et smil. Du drømmer ikke om, hvad jeg går og finder, når jeg sådan går og arbejder. Her den anden dag fandt jeg et brugt kondom (bliver fortrolig)med sæd i, og ikke mine ord igen, men det var selvfølgelig i en kahyt på det øverste dæk, der hvor de "pæne" folk bor. Typisk, de tror bare at alting handler om fornøjelse, sjov og pjat. Jeg nyder mit eget selskab. Ja, for at være helt ærlig, så kan jeg ikke lide mennesker. De siger for meget, uden at have noget at sige. Mennesker skaber drama og splid ud af ingenting. Alle mennesker går og jamrer dag ud og dag ind, om hvor hårdt det lige netop er at være i deres sko. Mennesker tænker aldrig på hinanden. Kære dumme, tavse måge, vis mig et menneske der gør noget, der ikke er her KUN for dets egen skyld. Hvem der bare var en måge.

Nå, nu må jeg videre til underdækket, spændende hvad jeg finder der...
Forfatterbemærkninger
Opgang2 (teater dialog :) )

Skriv kommentar

Teksten er publiceret 24/01-2019 11:13 af Sarah Emilie Sloth Thorup (SarahEmilie) og er kategoriseret under Blandede tekster.
Teksten er på 254 ord og lix-tallet er 24.

Log på for at skrive en kommentar til denne tekst. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.

Log på for at læse kommentarer til denne tekst. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.E-bogen kan læses på iPad, iPhone, iPod Touch og Mac, samt andre e-bogslæsere som understøtter EPUB-format.

EPUB (kort for electronic publication; alternativt ePub, EPub eller epub, hvor "EPUB" er foretrukket af formatejeren) er en fri og åben e-bogsstandard af International Digital Publishing Forum (IDPF). Filen har filendelsen .epub. EPUB er designet til ikke at være formateret til et bestemt papirformat, hvilket betyder at e-bogen dynamisk kan formateres til den enkelte e-bogslæsers orientering, skærmstørrelse og skærmopløsning.