Batwoman


1 år, 9 måneder siden 3 kommentarer Blandede tekster romantik forelskelse smil

3Dæmonerne i os
Han iagttager de skabninger, der kommer forbi. De er alle skabt i... [...]
Digte · ødelæggelse, afmagt, dystopi
11 måneder, 25 dage siden
3Den lille fugl
Den lille fugl svæver så smukt i vinden med et stærkt hjerte, der... [...]
Digte · livet, lykke, døden
1 år siden
6Den fremmede
Hun er en komplet fremmed. Jeg har kun snakket med hende i én aft... [...]
Digte · kærlighedslængsel, fremmede, glæde
1 år, 1 måned siden
1Når lyset slukkes
Det slår klik, og lyset slukkes. Mørket samles om hele dit væsen ... [...]
Digte · nattestemning, lyset, mørket
1 år, 1 måned siden
7Man er sin egen kæreste
Hvorfor går alle så meget op i at finde sig en kæreste? · Jeg vil d... [...]
Digte · harmoni
1 år, 2 måneder siden

Puls: 0,0

Publiceret: 0
Afgivet: 0
Modtaget: 0
Lukas Skov (f. 2001)
Hun er et håb. Et lys i mørket. En skabelon til en perfekt personlighed. Hun er, hvad jeg vil have. Hun er den eneste, der har markeret sig i mine poetiske tanker og tekster. Hun er alt, hvad jeg behøver. Hun er så fjern nu. Vores fysiske kroppe har hver sin hverdag på hver sin skole. Mine forhåbninger om fremtiden ligger hos hende, men det er tankespind, når hun finder interesse i andre. Jeg vil ikke miste hende, men hun vil ikke miste en anden for tiden. Jeg prøver, at lappe hullet i mit hjerte, der ønsker hende. Hun er bare et individ, som alle andre, men alle andre individer, jeg prøver med, er ikke det samme. "hvordan vil du have, at din fremtidige kæreste er". Mine tanker falder straks på hende. Hun har en perfekt personlighed. Usikkerhed er der også, men hendes måde at håndtere det på er god nok. Hun giver ikke op. Der er for mange, der har givet op og lukket øjnene for sandheden: man kan gå over broen fra svaghed til styrke, hvis man bliver ved med at tage ét skridt ad gangen, uanset hvor små skridt man tager. Vi kan ændre udkommet af vores fremtid, man skal bare turde fortsætte. Hun har forstået dette.

Hun er fantastisk. Hun er så sjov at være sammen med. Når hun skal til at kysse én, men synes det er akavet, har hun det med at slå eller sparke lidt til én. Det er så sjovt at se. Hun får mig altid til at smile. Jeg elsker at tilbringe tid sammen med hende, men det er ikke så ofte mere. Hver gang hendes navn, eller rettere kælenavn, dukker op på min telefon, bliver jeg glad. Det minder mig om en gammel joke vi havde sammen dengang, vi lærte hinanden at kende.

"Batwoman" kaldte jeg hende altid dengang. Hun er sjovt nok også som en superhelt, for hun har en aura, der gør mig glad og tilfreds med det hele. "Wonder woman" havde passet hende bedre, for hun var et vidunder i sig selv. Hende og jeg skal tilbringe meget mere tid sammen i fremtiden. Det lover jeg mig selv.

Skriv kommentar

Teksten er publiceret 30/01-2019 10:48 af Lukas Skov og er kategoriseret under Blandede tekster.
Teksten er på 361 ord og lix-tallet er 23.

Log på for at skrive en kommentar til denne tekst. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.

Log på for at læse kommentarer til denne tekst. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.E-bogen kan læses på iPad, iPhone, iPod Touch og Mac, samt andre e-bogslæsere som understøtter EPUB-format.

EPUB (kort for electronic publication; alternativt ePub, EPub eller epub, hvor "EPUB" er foretrukket af formatejeren) er en fri og åben e-bogsstandard af International Digital Publishing Forum (IDPF). Filen har filendelsen .epub. EPUB er designet til ikke at være formateret til et bestemt papirformat, hvilket betyder at e-bogen dynamisk kan formateres til den enkelte e-bogslæsers orientering, skærmstørrelse og skærmopløsning.