Heldigvis noterede jeg følgende drøm i min dagbog


1 år, 4 måneder siden 0 kommentarer Livshistorier

3Skovbrande
Det var sidst i halvfemserne, der havde igen været skovbrande i I... [...]
Blandede tekster
5 dage siden
2At tilgive
At tilgive kan være svært at forstå, · fordi det er noget jeg ikke ... [...]
Rim og vers
9 dage siden
4Store følelser
Der udgydes følelser her på nettet, · det læses og vi føler os lett... [...]
Digte
1 måned, 3 dage siden
2Beirut Libanon
Mine tanker går tilbage til 1974, vi havde levet to år i New Delh... [...]
Blandede tekster
1 måned, 11 dage siden
1Sølvsnoren
Der kommer en dag hvor sølvsnores tages op, · igennem tidens dimens... [...]
Blandede tekster
1 måned, 13 dage siden
1Når fignerne på træet er modne - er tiden n...
Min mand havde den samme drøm to nætter i træk - en udsædvanlig d... [...]
Blandede tekster
1 måned, 27 dage siden

Puls: 66,7

Publiceret: 9
Afgivet: 38
Modtaget: 21
Inge Erhard (f. 1941)
Jeg drømte, jeg havde en soldat, højere rang, ved mit høje indgangs gitter til haven. Noget om en farlig situation i huset.
   Naboen ved siden af sank næsten i knæ, da han gik op til en politi bil. Jeg vidste der var ingenting, jeg behøvede at gøre.

Et helt år senere - Jeg havde altid en pige i huset til at hjælpe mig med vores svær handikappede søn, i den tid vi boede i Singapore. Det var en mandag aften, jeg sagde farvel til pigen og Fritzli for at deltage i et kristent seminar. Min mand var på ferie i Svejts med de to andre børn. Dagen før havde jeg måtte tænke en hel del på denne drøm, læst og bedt om at forstå den, hvis der var noget om det.

Da jeg kom tilbage, senere på aftenen, kom vores nabo, ved siden af, hurtig ud til mig og forklarede, at Fritzli var kommet på sygehus, hun ville forklare alting, på vej til sygehuset.
   Efter jeg var taget af sted, havde Fritzli fået maden galt i halsen. Han var blevet mørk i ansigtet og holdt op med at trække vejret. Pigen havde skubbet vognen uden for og råbt om hjælp igen og igen.
   De var lige kommet tilbage fra Malaysia, hun skyndte sig over til vores høje gitter. Pigen var so oprevet og bange, at hun kunne ikke åbne gittered, derfor var hun kravlet over. Hun forsøgte at hjælpe Fritzli med mund til mund oplivningsforsøg som ikke hjalp. Hun kravlede tilbage og ringede på døren til lægen over for. Uden resultat. Hun kravlede tilbage, da hun kom hen til Fritzli, trak han vejret dybt og åbnede øjnene til alles lettelse. Fritzli kom på sygehus for at blive undersøgt, derfor bestilte de en ambulance. Da jeg ikke var hjemme, måtte politiet også komme. Hendes mand havde været meget bange da politiet kom.

Jeg tog Fritzli hjem næste dag, han havde ikke lidt nogen skade, så vidt vi kunne se. Muligvis har han været væk 5 - 7,8 minutter. Doktorens pige inviterede vores pige med i kirke den følgende søndag. Der havde hun bedt og talt meget længe med præsten.
   Jeg vil gøre historien kort her, pigen, Jossy, blev med tiden en missionær imellem sit eget folk i Philippinerne.
   Historien om Fritzli er muligvis blevet fortalt mange gange.
   Hvad djævlen prøver at skade os med, kan Gud vende og bruge til det bedste. Djævlen må af og til passe på, med hvem han har at gøre

Skriv kommentar

Teksten er publiceret 20/05-2019 12:09 af Inge Erhard (Inghard) og er kategoriseret under Livshistorier.
Teksten er på 415 ord og lix-tallet er 30.

Log på for at skrive en kommentar til denne tekst. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.

Log på for at læse kommentarer til denne tekst. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.E-bogen kan læses på iPad, iPhone, iPod Touch og Mac, samt andre e-bogslæsere som understøtter EPUB-format.

EPUB (kort for electronic publication; alternativt ePub, EPub eller epub, hvor "EPUB" er foretrukket af formatejeren) er en fri og åben e-bogsstandard af International Digital Publishing Forum (IDPF). Filen har filendelsen .epub. EPUB er designet til ikke at være formateret til et bestemt papirformat, hvilket betyder at e-bogen dynamisk kan formateres til den enkelte e-bogslæsers orientering, skærmstørrelse og skærmopløsning.