1Forvirret hjerte
Kroppen er lidt af et mysterium. Hoved og hjerte hænger utrøsteli... [...]
Digte
1 måned, 13 dage siden
1Beretningen om drengen der mødte en pige
Dette er beretningen om drengen der mødte en pige. · Han voksede op... [...]
Blandede tekster
6 år siden
4Storm bag lukkede øjenlåg
Denne gang trækker det virkelig op til uvejr. · Tankerne flyver omk... [...]
Digte
7 år siden
2Forladt hjerte
Havde du ikke været der, havde jeg kun været skyggen af mig selv.... [...]
Digte
7 år siden

Puls: 13,0

Publiceret: 1
Afgivet: 5
Modtaget: 3
Patrick Manich (f. 1991)
Kroppen er lidt af et mysterium. Hoved og hjerte hænger utrøstelig sammen. Hvordan beskriver man de følelser som starter som en varm hjertebanken der senere bliver de kulderystelser og følelser i arme og ben. Hvordan beskriver man de tanker der strømmer igennem uden at de lyder som kærestesorger eller en fortabt sjæl. Vi har i virkeligheden ikke styr på noget som helst. Når hjertet er åbent og sårbart kan vi intet stille op.

Det er længe siden vores hænder sad sammen og vores læber mødte hinanden. Det eneste der forbinder os nu er vores kære ønskebarn. Hvordan kommer man videre med et nyt liv når man er tvunget til at se hinanden. Til at se det der i virkeligheden gjorde at man følte sig hel. Jeg har selv følt kærligheden og forelskelsen ved en anden efter dig. Det føltes godt men det vare ikke ved. Ligeså snart man er i ensomhedens ro falder det hele tilbage og hjertet starter med at hamre på ny. Hvordan slipper man det. Hvordan lader man sit hjerte genstarte så det er klar på nye eventyr ?

Hver gang jeg ser min datter ser jeg lige igennem hende. Når jeg kysser hende godnat, så kysser jeg også en del af dig. Hvorfor er mit hjerte så forvirret..

Skriv kommentar

Teksten er publiceret 17/02-2020 12:27 af Patrick Manich (HankManich) og er kategoriseret under Digte.
Teksten er på 212 ord og lix-tallet er 30.

Log på for at skrive en kommentar til denne tekst. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.

Log på for at læse kommentarer til denne tekst. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.E-bogen kan læses på iPad, iPhone, iPod Touch og Mac, samt andre e-bogslæsere som understøtter EPUB-format.

EPUB (kort for electronic publication; alternativt ePub, EPub eller epub, hvor "EPUB" er foretrukket af formatejeren) er en fri og åben e-bogsstandard af International Digital Publishing Forum (IDPF). Filen har filendelsen .epub. EPUB er designet til ikke at være formateret til et bestemt papirformat, hvilket betyder at e-bogen dynamisk kan formateres til den enkelte e-bogslæsers orientering, skærmstørrelse og skærmopløsning.