Sukkerchokskitser nodenoteret af en idefiksende reporterende hund efter at nakke historien


2 måneder, 9 dage siden 1 kommentar Blandede tekster kulturkritik

3Sjællandet
Min far gik ud af døren, på en lukket måde, med skuldrene oppe om... [...]
Livshistorier · succes
1 dag, 6 timer siden
2Me Too Bluessangteksten fra i fjor
Starter forsigtigt mit move op ved aftenstid · Mørket forlades ford... [...]
Digte · natten, citat, solidaritet
1 dag, 10 timer siden
4Vi glemmer du ikke ville mig og vi samler o...
Vi glemmer du ikke ville mig · Vi glemmer du pludselig vil mig nu · h... [...]
Digte · uretfærdighed
1 måned, 1 dag siden
1Signalerer hjemmeværnet Samfundsaktivitet o...
Gå med i Hjemmeværnet, så er du nogen! · Men bliver man elite liges... [...]
Blandede tekster · ansvar
1 måned, 10 dage siden

Puls: 38,3

Publiceret: 10
Afgivet: 27
Modtaget: 22
Niels Cenius (f. 1969)
Jeg er en social og sundhedsassistent der opfatter mig som en del af det indsatsbevidste sikkerhedsberedskab vi nationalt har i sygeplejen. Jeg er en strammer og ikke en slapper. Men jeg er god nok alligevel.

Jeg kører fra hospital til hospital. Jeg er nemlig i et vikarkorps, der er lavet af det officielle psykiatrivæsen, så vi dækker de vagter de enkelte lukkede afdelinger ikke har mandskab til.

Jeg kan lide dybde, men ser nye mennesker hver dag. Jeg har joinet at vi zapper fra klip til klip i livets gamerkultur.Jeg læste med fornøjelse dybe lange tekster om religion og litteratur og matematik beviser på hf, men er gennem de sidste år blevet tryg ved den sikkerhed i ansættelsen det er at være på lukket afdeling for jeg kommer aldrig til at mangle arbejde.
Jeg ville ikke bælte fikseres da jeg selv var skizofren patient for tyve år siden. Jeg ville ikke have medicin. Jeg ville ikke have elektrochok. Medicinen undgik jeg ikke, de andre to undgik jeg. Jeg går nu forrest, med store muskler og over hundrede kilo solid kampvægt. For en sag som psykiatri, forrest når en patient er ustabil eller bliver vred og vi skal bæltefiksere patienten. Jeg er ikke arbejdsløs religionshistoriker studerende mere. Jeg har en moral der hviler på at jeg er team medlem som en lille soldat, jeg forsvarer mig med at det er for patientens bedste, fordi alle mine egne fejlslagne forsøg på via psykoterapi at slippe for medicinen netop i halvtreds procent af tiden er fejlslagne, og jeg derfor nu helt omvendt mener kun det de kalder rå undertrykkende psykiatri kan danne en bevarelse af liv, godt nok tit uden livskvalitet, men patienten overlever, det danner team moral, vi giver High Five når patienten tager imod medicinen efter ugers modstand.

Skriv kommentar

Teksten er publiceret 17/08-2020 08:36 af Niels Cenius (Snowlion) og er kategoriseret under Blandede tekster.
Teksten er på 298 ord og lix-tallet er 41.

Log på for at skrive en kommentar til denne tekst. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.

Log på for at læse kommentarer til denne tekst. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.E-bogen kan læses på iPad, iPhone, iPod Touch og Mac, samt andre e-bogslæsere som understøtter EPUB-format.

EPUB (kort for electronic publication; alternativt ePub, EPub eller epub, hvor "EPUB" er foretrukket af formatejeren) er en fri og åben e-bogsstandard af International Digital Publishing Forum (IDPF). Filen har filendelsen .epub. EPUB er designet til ikke at være formateret til et bestemt papirformat, hvilket betyder at e-bogen dynamisk kan formateres til den enkelte e-bogslæsers orientering, skærmstørrelse og skærmopløsning.