Du bliver hjemme...skreg Corona


3 år siden 6 kommentarer Essays sårbarhed øjebliksbillede længsel

6Mørketid
Mere mørkt end lyst · hule liv, hyggelig levende lys · D vitaminer in... [...]
Digte · natten, udnyt livet, sind
4 måneder, 17 dage siden
2Landstedet
Alene i mit primitive hus · Kaffen varm nybrygget · "Landstedet" er d... [...]
Digte · skyer, livsrefleksion, eftertænksomhed
7 måneder, 27 dage siden
4Det var det
Nu er den der · den lå langt ude · i fremtiden · Det gik så hurtigt · dag... [...]
Digte · arbejdsliv, tredje alder, forvirring
8 måneder, 21 dage siden
3Det der vandes
Har trukket gardiner for · persienne nedrullet · varme usynlig mærkba... [...]
Digte · eksistentiel, svigt, fællesskab
9 måneder, 9 dage siden
4Stoppe op
Hvis man skal undgå demens, så er det vigtigt ikke at lide høreta... [...]
Essays · drøm, alderdom, skæbne
11 måneder, 11 dage siden

Puls: 8,4

Publiceret: 0
Afgivet: 4
Modtaget: 0
Poul Brasch (f. 1957)
Har godt nok været flittig med blyant, pen og pensel...dyppet dem i blæk, akvarel og sat det nænsomt på papir, selv om resultatet, altså illustrationerne ofte bliver af en spids karakter. Det har været min fornøjelse i denne alene - Corona tid. Chefen ringede forleden, at nu skulle jeg blive hjemme fra job, mange af kollegaerne og borgerne i bostederne var ramte... så var jeg pludselig i et kritisk felt, min sårbarhed blev pludselig meget synlig.
Har gået en del ture og slået store buer om andre mennesker på min vej. Alt i mig stritter...har lyst og behov for disse andre mennesker, jeg plejer at sige noget fjollet til dem bare for at sætte en dialog igang...det sker ikke nu og skynder mig hjem til tegnebordet og slår mine streger... de hjælper mig af med frustrationen.

Det mærkelige er, at jeg slet ikke ringer til nogen. Hvad skal jeg sige...det er som det plejer...går her alene, laver noget mad, drikker lidt for meget, tegner og maler... trænger til, nogen er her, sådan en snak du ved, måske et kram, et kys, måske et blow og hed elskov... noget i den stil. Hvorfor har jeg ikke en kæreste? Det er da vildt upraktisk i sådan en tid... hvor ville meget løse sig... en lille kat kunne også være rart. Åhhh, savner min gamle kat, Baby Von Brasch...hun forstod mig, gav mig trøst... hendes milde røst og store blide, kloge øjne sagde alt. "Jeg forstår".

Har bare sådan en lyst til at løbe ud i samfundet og skrige..."Tal til mig,... ta mig...rør mig...rør mig!!". Ligger på sofaen og drømmer om livet, fjernsynet hælder ligegyldig håndbold ud i rummet, har ikke andre kanaler... så det er bare en baggrund af lyde, der minder om menneske travlhed i lufthavnen, hvor jeg venter på flyet til spanien... hvoir jeg skal vandre Camino. Drømme er fantastiske... hælder et glas rødvin op.

Skriv kommentar

Teksten er publiceret 20/01-2021 14:38 af Poul Brasch (Blækhuset) og er kategoriseret under Essays.
Teksten er på 324 ord og lix-tallet er 18.

Log på for at skrive en kommentar til denne tekst. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.

Log på for at læse kommentarer til denne tekst. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.



E-bogen kan læses på iPad, iPhone, iPod Touch og Mac, samt andre e-bogslæsere som understøtter EPUB-format.

EPUB (kort for electronic publication; alternativt ePub, EPub eller epub, hvor "EPUB" er foretrukket af formatejeren) er en fri og åben e-bogsstandard af International Digital Publishing Forum (IDPF). Filen har filendelsen .epub. EPUB er designet til ikke at være formateret til et bestemt papirformat, hvilket betyder at e-bogen dynamisk kan formateres til den enkelte e-bogslæsers orientering, skærmstørrelse og skærmopløsning.