Rig på naturen


2 måneder, 11 dage siden 2 kommentarer Digte

2Rig på naturen
Døden venter, har min hånd. livets vals, dette bånd, ånd i ånd. D... [...]
Digte
2 måneder, 11 dage siden

Puls: 5,3

Publiceret: 1
Afgivet: 0
Modtaget: 1
Amanda B. Uldall (f. 2000)
Døden venter, har min hånd. livets vals, dette bånd, ånd i ånd. Drømmer med dig, vi går samme vej. Havet bruser, nær kysten står bonde roser. kirsebærtræer blomstre, når sommer er nær. fredsliljer så yndefulde, efter vinterens kulde, der viser galaxer og hvor jeg kommer fra. Det er nu ikke så slemt da jeg selv bestemmer hvor jeg er bekvemt, i lille Danmark har jeg det så nemt.
Forfatterbemærkninger
Mine tanker omkring ikke at stresse så meget. Og nyde det gode i guess :)

Skriv kommentar

Teksten er publiceret 02/02-2021 07:44 af Amanda B. Uldall og er kategoriseret under Digte.
Teksten er på 68 ord og lix-tallet er 25.

Log på for at skrive en kommentar til denne tekst. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.

Log på for at læse kommentarer til denne tekst. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.E-bogen kan læses på iPad, iPhone, iPod Touch og Mac, samt andre e-bogslæsere som understøtter EPUB-format.

EPUB (kort for electronic publication; alternativt ePub, EPub eller epub, hvor "EPUB" er foretrukket af formatejeren) er en fri og åben e-bogsstandard af International Digital Publishing Forum (IDPF). Filen har filendelsen .epub. EPUB er designet til ikke at være formateret til et bestemt papirformat, hvilket betyder at e-bogen dynamisk kan formateres til den enkelte e-bogslæsers orientering, skærmstørrelse og skærmopløsning.