1Vintervejen i livet gik haiku-gak
"Fejg med rigt angreb", · Spår Smart kamikaze helt: · "Knæk jer og fi... [...]
Digte · skyer
15 dage siden
5Du Forandrende Rejse. Fem år uden kalender
Man kan komme ind i rejsens rytme, genfinde den som et elsket og ... [...]
Livshistorier · lytte, den første kærlighed, nysgerrighed
21 dage siden
1Militærfilosofiskt særheds- haiku
Grassat du granat · Spiser tunge med tungen · Kalve dør af græs
Digte · psykisk smerte, historisk roman, guder
26 dage siden
4Mine ungdomsvenner blev racister men jeg er...
For at holde overskriftens fakta ud, gennem via socialarbejde at ... [...]
Digte · sindstilstand, holdninger, udnyt livet
1 måned, 8 dage siden

Puls: 78,0

Publiceret: 8
Afgivet: 57
Modtaget: 27
Niels Cenius (f. 1969)
Jeg har øvet mig længe på at være digter inde på sådan en hjemmeside de har i offentligheden der hedder Fyldepennen. Jeg starter så den første sætning, men vil godt være grundig for så godt er jeg altså opdraget, så jeg får det min læge kalder Ocd, nemlig den trang at ville lave tegnsætning i sætningen og rette til, allerede efter det første ord. Straks der på, så snubler jeg så lidt i den vision digtet helst skal have, for der er ikke så mange andre muligheder end kolon. Når man kun har skrevet et ord. Så er der punktum men det virker forkert. Og kolon har jeg prøvet at sætte men det giver mig præstationspres, at kolonner ligesom giver løfte om at der skal følge noget væsentligt efter kolonnets kolonne. Og pludselig er jeg ikke ligesom andre,men op i røven tænker jeg, mit colon skal hverken have sprogspasmer eller forstoppelse eller klemme uvidende sammen om en cancer i sproget som om aftenens vært er fra Dansk Folkeparti og emnet er udryddelse af ekspertvældet.

Skriv kommentar

Teksten er publiceret 04/02-2021 18:43 af Niels Cenius (Snowlion) og er kategoriseret under Smilebåndet.
Teksten er på 175 ord og lix-tallet er 43.

Log på for at skrive en kommentar til denne tekst. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.

Log på for at læse kommentarer til denne tekst. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.E-bogen kan læses på iPad, iPhone, iPod Touch og Mac, samt andre e-bogslæsere som understøtter EPUB-format.

EPUB (kort for electronic publication; alternativt ePub, EPub eller epub, hvor "EPUB" er foretrukket af formatejeren) er en fri og åben e-bogsstandard af International Digital Publishing Forum (IDPF). Filen har filendelsen .epub. EPUB er designet til ikke at være formateret til et bestemt papirformat, hvilket betyder at e-bogen dynamisk kan formateres til den enkelte e-bogslæsers orientering, skærmstørrelse og skærmopløsning.