4Tristheden er en hore
Hun kommer, og ligger med mig en time hver aften. · Snart bliver de... [...]
Kortprosa · sårbarhed, nattestemning, filosofi
1 måned, 7 dage siden
3På toppen
På toppen af Sankt Peters kirken står en ærke englen, her kan den... [...]
Blandede tekster
1 måned, 13 dage siden

Puls: 19,5

Publiceret: 2
Afgivet: 9
Modtaget: 7
Frederik Forsberg (f. 2001)
På toppen af Sankt Peters kirken står en ærke englen, her kan den holde en pause. Fylde sig med energi fra solen ligesom superman. Mens den lader op kigger den ned på flokken af mennesker og tænker på hvor modige de er. Tænk at de stadig tør tro, i en verden med videnskab og logik, tør de tro på noget andet end komplekse hjerne og endeløse galakser.

Skriv kommentar

Teksten er publiceret 08/03-2021 07:54 af Frederik Forsberg (sommerpilgrimmen) og er kategoriseret under Blandede tekster.

Log på for at skrive en kommentar til denne tekst. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.

Log på for at læse kommentarer til denne tekst. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.E-bogen kan læses på iPad, iPhone, iPod Touch og Mac, samt andre e-bogslæsere som understøtter EPUB-format.

EPUB (kort for electronic publication; alternativt ePub, EPub eller epub, hvor "EPUB" er foretrukket af formatejeren) er en fri og åben e-bogsstandard af International Digital Publishing Forum (IDPF). Filen har filendelsen .epub. EPUB er designet til ikke at være formateret til et bestemt papirformat, hvilket betyder at e-bogen dynamisk kan formateres til den enkelte e-bogslæsers orientering, skærmstørrelse og skærmopløsning.