Vent ikke til det er for sent


5 måneder, 12 dage siden 0 kommentarer Livshistorier

3Denne tidsalder
En engel kom dalende ned, · den gav mig denne besked. · Er du parat f... [...]
Rim og vers
5 dage siden
3At elske Gud over alt
Livet var begyndt at ordne sig. Jeg var blevet gift og vi havde f... [...]
Blandede tekster
15 dage siden
0Jesus Guds søn
Man kan læse på YouTube om Ron Wayetts fund af Arket fra Moses ti... [...]
Blandede tekster
1 måned, 5 dage siden
0Lade os mindes forgangene tider, når til hø...
Jesus blev døren for alle og enhver, · hans blod dækker loven for h... [...]
Digte
1 måned, 21 dage siden
1Balancen imellem ånd, sjæl og legeme
Solomos Højsang. En samtale imellem Kristus og bruden. · Epheser br... [...]
Digte
2 måneder, 8 dage siden

Puls: 56,7

Publiceret: 6
Afgivet: 31
Modtaget: 9
Inge Erhard (f. 1941)
Vi opholdte os i Etiopien fra 1966 - 1970. I denne tid var der, fra tid til anden demonstrationer og oprør imod kejser Haile Selaisie. En eftermiddag fløj en kugle igennem vores soveværelse vindue i hotellet, hvor vi boede. Min mand arbejdede for kejserens hotel, Ghion Imperial som lå ved siden af paladset. Vi forlod landet cirka et år før kommunisterne overtog, fordi vi kunne mærke, noget ville ske i nær fremtid.
   Mange blev alligevel, de fleste på grund af det, de ejede og tjente. Nogen måtte betale dyrt for det. Et italiensk ægtepar med et stort landbrug fik en dag besked på, at de ikke mere ejede det og kunne forlade landet. Etiopierne overtog det hele. En kaffe eksportør lod sig smugle over grænsen. Etiopierne selv betalte en stor pris. Kejseren blev mordet ligesom mange andre. Dertil satte tørre ind mange steder i landet, folket led meget.
   Kejseren skulle være efterkommer af konge Salomon, fra det Gamle Testamente. Dronning Shiba besøgte konge Salomon for at se hans mange rigdomme, det skulle være grunden.
   I Etiopien føler man sig meget knyttet til Israel. Mange etiopiske jøder er udvandret tilbage til Israel. Man har byer og andre ting med israelske navne. Kejser Hajle Selaisie, måtte på et tidspunkt vælge imellem sine afrikanske venner, andre statsoverhoveder, og diplomatisk forbindelse med Israel, han valgte sine afrikanske venner. Ikke længe efter begyndte de efterfølgende katastrofer.I dag kan man følge med i verdens situation ud fra de profetiske skrifter i biblen
   og vide hvor man står i denne tidsalder. Det der sker i Afghanistan i dag, er højst sandsynlig begyndelsen til at US trækker sig tilbage fra at være en verdens magt. Derfor vil vi se Rusland og Kina blive en influens som vil føre os ind i Ezekiel kapitel 38 - 39 krig og dermed angreb på Israel. Det vil i sidste ende, ende med Åbenbaringen. Har vi valgt ?

Skriv kommentar

Teksten er publiceret 17/08-2021 17:42 af Inge Erhard (Inghard) og er kategoriseret under Livshistorier.
Teksten er på 317 ord og lix-tallet er 35.

Log på for at skrive en kommentar til denne tekst. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.

Log på for at læse kommentarer til denne tekst. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.E-bogen kan læses på iPad, iPhone, iPod Touch og Mac, samt andre e-bogslæsere som understøtter EPUB-format.

EPUB (kort for electronic publication; alternativt ePub, EPub eller epub, hvor "EPUB" er foretrukket af formatejeren) er en fri og åben e-bogsstandard af International Digital Publishing Forum (IDPF). Filen har filendelsen .epub. EPUB er designet til ikke at være formateret til et bestemt papirformat, hvilket betyder at e-bogen dynamisk kan formateres til den enkelte e-bogslæsers orientering, skærmstørrelse og skærmopløsning.