Hvad travlhed kan føre til


7 måneder, 12 dage siden 3 kommentarer Smilebåndet hastværk uopmærksom fejltagelse

4Fluen
Spyfluen var svanger, og en stegende varm sommerdag afsøgte hun e... [...]
Smilebåndet · aflytning, ord, kedsomhed
10 dage siden
3Har fisk mon humoristisk sans?
Vores genboer og gode lystfiskervenner, Karin og Flemming, er gre... [...]
Smilebåndet · lystfiskeri, hektisk, dans
13 dage siden
4Sommerens velsignelser
Irmgard von Elmhoff på 87 år er blevet temmelig konfus og senilit... [...]
Smilebåndet · forbløffelse, viljestyrke, konfus
25 dage siden
5Høretab
Når man selv har munden fuld af ord · tabes ofte evnen til at lytte... [...]
Aforismer og gruk
28 dage siden

Puls: 46,5

Publiceret: 4
Afgivet: 19
Modtaget: 19
Lejsy Storm (f. 1955)
Ellen havde travlt. Listen med alt det, hun skulle nå, var næsten uendelig. Svend, som hun havde været gift med i knap 40 år, sad ved rattet og forsøgte at dæmpe hende, mens de kørte rundt i Københavns tætte trafik.

Det lykkedes ham at finde en parkeringsplads i én af sidegaderne, og med et spring var hun ude af bilen og skød som et projektil ind i nærmeste butik. Svend blev siddende bag rattet og fordrev ventetiden med at lytte til radioen.
Efter 15 minutter stod hun flagrende foran bildøren og signalerede, at hun ville bestille tid hos frisøren, nu hun var der. Svend nikkede, og væk var hun. Imens nynnede han med på et par kendte strofer, og lod tankerne gå på langfart.

Ellen røg småforpustet ind ad døren til frisøren. Fik en tid og løb hæsblæsende tilbage. Flåede døren op og satte sig i sædet, mens hun hev efter vejret og et jamrende gisp undslap hende. Hun slog solskærmen ned, og i spejlet rettede hun på de vindblæste krøller og friskede læbestiften op.

Fra førersædet lød en forsigtig rømmen, og en fremmed stemme spurgte: "Og hvor ønsker fruen, at jeg skal køre hen?"
Det gav et sæt i hende, da hun fik øje på en forbløffet mand, som holdt og ventede med et barn og en emmende hund, der begge nedstirrede hende fra bagsædet.
Ellen flåede forfjamsket bildøren op og nåede at høre barnet spørge: "Far! Hvad var der i vejen med damen?" Manden svarede tørt: "Jeg tror, hun havde tømt barskabet."

Skriv kommentar

Teksten er publiceret 28/12-2021 20:23 af Lejsy Storm og er kategoriseret under Smilebåndet.
Teksten er på 254 ord og lix-tallet er 33.

Log på for at skrive en kommentar til denne tekst. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.

Log på for at læse kommentarer til denne tekst. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.E-bogen kan læses på iPad, iPhone, iPod Touch og Mac, samt andre e-bogslæsere som understøtter EPUB-format.

EPUB (kort for electronic publication; alternativt ePub, EPub eller epub, hvor "EPUB" er foretrukket af formatejeren) er en fri og åben e-bogsstandard af International Digital Publishing Forum (IDPF). Filen har filendelsen .epub. EPUB er designet til ikke at være formateret til et bestemt papirformat, hvilket betyder at e-bogen dynamisk kan formateres til den enkelte e-bogslæsers orientering, skærmstørrelse og skærmopløsning.